Ga naar hoofdinhoud
  • Voor 23:55 besteld, morgen in huis*
  • Meer dan 1300 Laagblijvers
  • PLUS Express: over 2 uur op jouw adres
  • Folder
  • Klantenservice
0.00
0
0
Menu
Producten
Aanbiedingen
BBQ assortiment
Aardappelen, groente, fruit
Verse kant-en-klaarmaaltijden
Vlees, kip, vis, vega
Kaas, vleeswaren, tapas
Zuivel, eieren, boter
Brood, gebak, bakproducten
Ontbijtgranen, broodbeleg, tussendoor
Frisdrank, sappen, koffie, thee
Wijn, bier, sterke drank
Pasta, rijst, internationale keuken
Soepen, conserven, sauzen, smaakmakers
Snoep, koek, chocolade, chips, noten
Diepvries
Baby, drogisterij
Bewuste voeding
Huishouden
Koken, non-food, service
Huisdier
Aanbiedingen
Recepten
Goed eten
InspiratiePLUS magazine
Spaaracties
Zakelijk
Winkels
Meer
Goed eten
InspiratieWijnkiezerPLUS magazine
SpaaractiesZakelijkWinkelsTaartenshopBloemenshopWijnshopBoodschappenlijstjes
Kies jouw winkel
Spinaziestamppot met gepocheerd ei
LEKKER_MET_LAAGBLIJVERS

Spinaziestamppot met gepocheerd ei

hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
Vegetarisch
23.35 voor 4 pers.

Ingrediënten

1 kilo Aardappelen
40 gram Pijnboompitten
1 eetlepel Witte wijnazijn
4 stuks Eieren
125 gram Creme fraiche
450 gram Spinazie a la creme
50 gram Pecorino
50 gram Parmezaanse kaas

Kies producten

PLUS Pijnboompitten
Per 40 g
2.
76
1
1
PLUS Witte Wijnazijn
Per 500 ml
2.
19
1
1
PLUS Creme fraiche
Per 125 g
1.
49
1
1

Bereidingswijze

1. Schil de aardappels en snijd in gelijke stukken. Doe in een pan met gezouten water en breng aan de kook. Kook de aardappels in 15-20 minuten gaar. Giet af en laat droogstomen in de pan.
2. Verwarm ondertussen een kleine koekenpan op laag vuur en rooster hierin de pijnboompitten. Schud de pan regelmatig en draai het vuur uit zodra ze mooi gekleurd zijn. Let op dat ze niet verbranden.
3. Breng een pan met water en de azijn aan de kook. Zet het vuur iets lager, het water moet nét niet meer koken. Breek een ei in een klein schaaltje. Maak een draaikolkje in het water en laat het ei er voorzichtig in vallen. Pocheer het 3 minuten, zodat de dooier nog lopend is. Herhaal met de resterende eieren. Liever een gekookt ei? Kook de eieren dan naar smaak 6-9 minuten in de pan water. Laat schrikken onder de koude kraan en pel de eieren.
4. Stamp de aardappels met de creme fraiche tot een puree. Roer de spinazie erdoor en breng op smaak met zout, peper, de helft van de pecorino en de helft van de parmezaan.
5. Schep de spinaziestamppot op vier borden. Garneer met de resterende kaas, pijnboompitten en het gepocheerde of gekookte ei.
Deel het op:
Meer recepten in de categorie
Lekker met Laagblijvers
Lekker met Laagblijvers
Wijzig moment
Producten niet beschikbaar
Helaas is dit product niet beschikbaar bij . Het wordt verwijderd uit je winkelwagentje. Kies een alternatief product of selecteer een andere supermarkt om dit product te bestellen.
Niet beschikbare product in geselecteerde winkel:
Andere winkel kiezen
Producten toevoegen
Je hebt nog producten in je winkelwagen. Je kunt deze producten toevoegen aan de bestelling die je gaat wijzigen.
Niet toevoegen

PLUS Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen, acties, inspiratie en persoonlijke aanbevelingen gem. 2x per week in je inbox
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt nu een e-mail om je aanmelding te bevestigen. Niet ontvangen? Check je spamfolder.

Download de gratis app

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Acties

Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Acties

Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS
Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop
Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren
PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Actievoorwaarden
Cookie informatie
Belangrijke veiligheidswaarschuwing PLUS Boerentrots Biefstuktartaartjes Blonde d'Aquitaine 2 stuks en 4 stuks
Lees meer

De cookies van PLUS

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën, zodat wij en derden jouw gedrag op onze website(s), maar ook daarbuiten kunnen volgen, ook wanneer je doorklikt vanuit onze e-mails en nieuwsbrieven. Verder kunnen wij versleutelde persoonsgegevens delen (zoals een e-mailadres en aankoopgegevens) met derde partijen zoals onze advertentiepartners om je gepersonaliseerde advertenties te laten zien op onze website(s), maar ook daarbuiten. Ook kunnen wij jouw gegevens gebruiken om analyses uit te voeren zoals het meten van de effectiviteit van onze advertenties. Als je alle cookies accepteert, dan ga je akkoord dat wij jouw gegevens (versleuteld) kunnen delen met derden. Via cookievoorkeuren kun je ook zelf instellen welke cookies we plaatsen en je toestemming wijzigen of intrekken. Lees meer in ons cookiebeleid en privacy statement.
Zelf instellen