
Stoere Blonde d'Aquitaine burger
4 pers.
ca. 20 min
Amerikaans
Ingrediënten
3 el olijfolie
1 bak PLUS Blonde d’Aquitaine hamburgers (4 stuks)
50 g Puur van Smaak bacon
4 harde bollen, opengesneden
1 eetrijpe avocado, fijngeprakt
½ kropsla
2 trostomaten, in kleine blokjes
4 plakjes Klaverland Jong Belegen
1 puntpaprika, in dunne ringen
Bereidingswijze
Bestrijk de burgers met olie. Gril ze 3 minuten op de barbecue aan beide kanten.
Leg de plakjes bacon op de grill. Gril kort aan beide kanten goudbruin, leg ze op een bord.
Verdeel de avocado over de onderste broodhelften. Bestrooi met zout en peper. Beleg vervolgens met een pluk sla, tomaatblokjes en een hamburger.
Vouw het plakje kaas dubbel en leg op de hamburger, verdeel de paprika ringen erover en besluit met de bovenste helft van het broodje.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
715 kcal
Vetten
47 gram
Koolhydraten
39 gram
Eiwitten
31 gram