Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Taco’s met gebakken garnalen en mangosalsa

Taco’s met gebakken garnalen en mangosalsa

Ingrediënten

  • ½ verse mango
  • 1 rode peper
  • 1 bosje koriander
  • 1 kleine rode ui
  • 1 limoen
  • 1 teen knoflook
  • 500 g wokgarnalen
  • 1 kropje little gem
  • 8 mini tortilla’s
Taco’s met gebakken garnalen en mangosalsa product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Ontdooi de garnalen. Snijd de mango in hele fijne stukjes. Hak de koriander fijn, inclusief de steeltjes. Verwijder de schil van de ui en snipper fijn. Was de peper, verwijder de zaadjes en zaadlijsten en hak fijn. Meng de mango met de peper, koriander, gesnipperde ui en een beetje limoensap. Pel de knolflookteen en hak fijn. Verwarm een koekenpan of wok met een scheut olijfolie. Bak hierin de garnalen met de knoflook, breng op smaak met peper en zout. Haal de blaadjes little gem los van het kropje, was onder de kraan. Snijd de rest van de limoen in partjes. Bak de tortilla’s op een open gaspit, ongeveer 10-20 seconden per kant. Serveer de taco’s met de mangosalsa, sla, gamba’s en limoenpartjes.