
Toast van feeststol
4 pers.
ca. 15 min
Ingrediënten
2 el amandelschaafsel (zakje 40 g, Dr. Oetker)
4 sneetjes Feeststol met amandelspijs en noten (750 g, Feestelijk PLUS)
125 ml slagroom
1 tl cacaopoeder Fairtrade
Extra nodig: mixer, broodrooster
Bereidingswijze
Verhit een koekenpan en rooster het amandelschaafsel in ca. 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Haal de amandelspijs uit de sneetjes Feeststol en rooster het brood in de broodrooster.
Klop de slagroom met de mixer lobbig, verkruimel de spijs erboven en klop stijf.
Verdeel de room over het brood, bestrooi met cacaopoeder en amandelschaafsel.
Variatietip!
Vervang de feeststol door Fries suikerbrood (GIJS). Serveer met gewone slagroom en gekleurde sprinkles.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
365 kcal
Vetten
21 gram
Koolhydraten
34 gram
Vezels
3 gram
Eiwitten
8 gram