Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tortilla met gehakt bonen en maïs

Tortilla met gehakt bonen en maïs

Ingrediënten

  • 500 g Gehakt
  • 1 zak Fijngehakte uien
  • 1-2 el Boter of olie
  • 1 zak Santa Maria Enchilada Seasoning Mix
  • 1 pot Santa Maria Taco Sauce Mild
  • 400 g Rode of zwarte bonen
  • 300 g Mais
  • 1 pak Santa Maria Wrap Tortilla’s volkoren
  • 200 g geraspte kaas
Tortilla met gehakt bonen en maïs product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Bak de uien samen met het gehakt in een met boter verhitte, grote koekenpan. Voeg de Enchilada Seasoning Mix en het water toe. Omroeren en 2-3 minuten laten sudderen zonder deksel.
  3. Voeg vervolgens de helft van de Taco Sauce Mild, de bonen en de mais toe en laat nog even op een laag vuurtje pruttelen.
  4. Vul de tortilla’s met het gehakt, rol ze op en leg ze in een ovenschaal. Giet de rest van de Taco Sauce Mild erover en garneer naar smaak met geraspte kaas. Plaats de schaal 8-10 minuten in de oven.

Variatie

Voeg wat hüttenkäse aan de vulling toe voordat de tortilla (= enchilada) dichtgevouwen wordt. Dat maakt hem lekker romig.

    Voedingswaarde

  • Kcal 975
  • Eiwit 56 g
  • Koolhydraten 64 g
  • Vet 55 g