
Tulband met advocaatroom
6 pers.
ca. 15 min
Ingrediënten
1 tulband (400 g, PLUS FeestMoment)
250 ml slagroom
1 zakje klopfix
200 ml advocaat (Zwarte Kip)
100 g witte chocolade (Fairtrade)
1 el poedersuiker
ca. 8 blondie paaseitjes (Fairtrade, PLUS FeestMoment)
ca. 4 gekleurde chocoladetulpen (Fairtrade, PLUS FeestMoment)
Benodigdheden: mixer
Bereidingswijze
1 Snijd de tulband overlangs doormidden. Klop de slagroom stijf met de klopfix en mix kort de advocaat erdoor. Hak de chocolade grof en smelt au bain-Marie.
2 Bestrijk de onderste laag van de tulband met gesmolten chocolade, maar houd 3 eetlepels achter. Laat de chocolade iets stollen.
3 Verdeel ¾ van de advocaatroom erover. Leg de bovenkant van de tulband erop en bestrooi met de poedersuiker. Verdeel de rest van de advocaatroom erover en zigzag de rest van de chocolade erover. Versier met (gehalveerde) blondie-eitjes en paastulpen.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
468 kcal
Vetten
29 gram
Koolhydraten
29 gram
Eiwitten
4 gram