Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tulband met advocaatroom

Tulband met advocaatroom

Ingrediënten

  • 1 tulband (400 g, PLUS FeestMoment)
  • 250 ml slagroom
  • 1 zakje klopfix
  • 200 ml advocaat (Zwarte Kip)
  • 100 g witte chocolade (Fairtrade)
  • 1 el poedersuiker
  • ca. 8 blondie paaseitjes (Fairtrade, PLUS FeestMoment)
  • ca. 4 gekleurde chocoladetulpen (Fairtrade, PLUS FeestMoment)
  • Benodigdheden: mixer
Tulband met advocaatroom product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Gebak
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 6 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Snijd de tulband overlangs doormidden. Klop de slagroom stijf met de klopfix en mix kort de advocaat erdoor. Hak de chocolade grof en smelt au bain-Marie.
  2. 2 Bestrijk de onderste laag van de tulband met gesmolten chocolade, maar houd 3 eetlepels achter. Laat de chocolade iets stollen.
  3. 3 Verdeel ¾ van de advocaatroom erover. Leg de bovenkant van de tulband erop en bestrooi met de poedersuiker. Verdeel de rest van de advocaatroom erover en zigzag de rest van de chocolade erover. Versier met (gehalveerde) blondie-eitjes en paastulpen.

    Voedingswaarde

  • Kcal 468
  • Eiwit 4 g
  • Koolhydraten 29 g
  • Vet 29 g