Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Verse knakworst in een krokant jasje

Verse knakworst in een krokant jasje

Ingrediënten

  • 1 zak(je) Maggi oven krokant
  • 2 el gesneden bieslook of lente ui
  • 1 pak(je) verse Gijs knakworst
  • 8 stuk(ken) broodjes
  • 4 el tomatenketchup
  • 1 stuk(ken) gesneden ijsbergsla
Verse knakworst in een krokant jasje product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200º C. Dep de worstjes droog en bestrijk ze licht met wat olie.
  2. Rol ze vervolgens door de ovenkrokant en leg ze op bakpapier. Bak ze krokant in de voorverwarmde oven in 5-8 minuten.
  3. Snijd ondertussen de broodjes open en rooster ze in de grillpan of in een broodrooster. Smeer de bodem licht in met tomatenketchup.
  4. Leg de worstjes op de broodjes en bestrooi ze met bieslook of lente ui. Garneer de broodjes met wat verse ijsbergsla.

Variatie

Dranktip: Amstel Radler 6-pack

    Voedingswaarde

  • Kcal 424
  • Eiwit 14 g
  • Koolhydraten 57 g
  • Vet 16 g