Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Verse knakworst in een krokant jasje

Verse knakworst in een krokant jasje

Verse knakworst in een krokant jasje product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 zak(je) Maggi oven krokant
  • 2 el gesneden bieslook of lente ui
  • 1 pak(je) verse Gijs knakworst
  • 8 stuk(ken) broodjes
  • 4 el tomatenketchup
  • 1 stuk(ken) gesneden ijsbergsla
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200º C. Dep de worstjes droog en bestrijk ze licht met wat olie.
Rol ze vervolgens door de ovenkrokant en leg ze op bakpapier. Bak ze krokant in de voorverwarmde oven in 5-8 minuten.
Snijd ondertussen de broodjes open en rooster ze in de grillpan of in een broodrooster. Smeer de bodem licht in met tomatenketchup.
Leg de worstjes op de broodjes en bestrooi ze met bieslook of lente ui. Garneer de broodjes met wat verse ijsbergsla.
Variatie
Dranktip: Amstel Radler 6-pack

Voedingswaarde

eiwit
14 g
koolhydraten
57 g
vet
16 g
Kcal
424