
Verse knakworst in een krokant jasje
4 pers.
ca. 20 min
Hollands
Ingrediënten
1 zak(je) Maggi oven krokant
2 el gesneden bieslook of lente ui
1 pak(je) verse Gijs knakworst
8 stuk(ken) broodjes
4 el tomatenketchup
1 stuk(ken) gesneden ijsbergsla
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200º C. Dep de worstjes droog en bestrijk ze licht met wat olie.
Rol ze vervolgens door de ovenkrokant en leg ze op bakpapier. Bak ze krokant in de voorverwarmde oven in 5-8 minuten.
Snijd ondertussen de broodjes open en rooster ze in de grillpan of in een broodrooster. Smeer de bodem licht in met tomatenketchup.
Leg de worstjes op de broodjes en bestrooi ze met bieslook of lente ui. Garneer de broodjes met wat verse ijsbergsla.
Variatietip!
Dranktip: Amstel Radler 6-pack
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
424 kcal
Vetten
16 gram
Koolhydraten
57 gram
Eiwitten
14 gram