Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Zalm met verse pasta en romige dillesaus

Zalm met verse pasta en romige dillesaus

Ingrediënten

  • 500 gram zalmfilets
  • 350 gram tagliatelle
  • 1 eetlepel dille
  • 100 ml droge witte wijn
  • 450 gram groene asperges
  • 200 ml slagroom
  • 250 gram cherrytomaten
Zalm met verse pasta en romige dillesaus product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwijder de uiteindes van de asperges en snijd in 3 gelijke delen. Halveer de cherrytomaten.
  2. Bereid de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Besprenkel de zalm met olijfolie. Verhit een koekenpan en bak de zalm aan beide kanten 4 - 5 minuten. Haal uit de pan en trek met een vork uit elkaar.
  4. Roerbak de asperges in dezelfde pan tot ze mooi bruin kleuren en schep uit de pan.
  5. Doe de slagroom, de dille en de witte wijn in een grote hapjespan en verwarm het geheel een paar minuten. Voeg de tagliatelle, de asperges, de zalm en de cherrytomaten toe en verwarm nog 5 minuten.