
Zomerse salade met rauwe ham, geitenkaas en rood fruit
4 pers.
ca. 20 min
Ingrediënten
1 komkommer
250 gram PLUS aardbeien
1 zak veldsla (à 150 g)
225 gram PLUS frambozen
100 gram Coburger ham (Puur van Smaak van PLUS)
150 gram Griekse feta
2 eetlepels PLUS balsamico azijn
4 eetlepels PLUS olijfolie extra vierge
2 eetlepels PLUS geroosterde pijnboompitten
Bereidingswijze
1 Was en schaaf 1 komkommer in plakjes. Was 250 gram PLUS aardbeien, verwijder de kroontjes, halveer kleine aardbeien en snijd de grote in vieren.
2 Verdeel 1 zak veldsla (à 150 g), komkommer, aardbeien en 225 gram PLUS frambozen over een schaal. Leg 100 gram Coburger ham (Puur van Smaak van PLUS) ertussen en verbrokkel 150 gram Griekse feta erboven.
3 Klop een dressing van 2 eetlepels PLUS balsamico azijn, 4 eetlepels PLUS olijfolie extra vierge en peper en zout naar smaak. Lepel de dressing over de salade en garneer met 2 eetlepels PLUS geroosterde pijnboompitten. Lekker met een stuk focaccia of flatbread.
Meer recepten in de categorie