Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Zomerse salade met rauwe ham, geitenkaas en rood fruit

Zomerse salade met rauwe ham, geitenkaas en rood fruit

Ingrediënten

  • 1 komkommer
  • 250 gram PLUS aardbeien
  • 1 zak veldsla (à 150 g)
  • 225 gram PLUS frambozen
  • 100 gram Coburger ham (Puur van Smaak van PLUS)
  • 150 gram Griekse feta
  • 2 eetlepels PLUS balsamico azijn
  • 4 eetlepels PLUS olijfolie extra vierge
  • 2 eetlepels PLUS geroosterde pijnboompitten
Zomerse salade met rauwe ham, geitenkaas en rood fruit product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Was en schaaf 1 komkommer in plakjes. Was 250 gram PLUS aardbeien, verwijder de kroontjes, halveer kleine aardbeien en snijd de grote in vieren.
  2. 2 Verdeel 1 zak veldsla (à 150 g), komkommer, aardbeien en 225 gram PLUS frambozen over een schaal. Leg 100 gram Coburger ham (Puur van Smaak van PLUS) ertussen en verbrokkel 150 gram Griekse feta erboven.
  3. 3 Klop een dressing van 2 eetlepels PLUS balsamico azijn, 4 eetlepels PLUS olijfolie extra vierge en peper en zout naar smaak. Lepel de dressing over de salade en garneer met 2 eetlepels PLUS geroosterde pijnboompitten. Lekker met een stuk focaccia of flatbread.