1. PLUS/
  2. Over PLUS
  3. /Nieuwsberichten
  4. /Nieuw: vleeswaren van Blonde d'Aquitaine met Beter Leven keurmerk 2-sterren

Nieuw: vleeswaren van Blonde d'Aquitaine met Beter Leven keurmerk 2-sterren

Vanaf 4 mei liggen de eerste twee soorten vleeswaren van Blonde d’Aquitaine rundvlees met het Beter Leven keurmerk 2-sterren in de PLUS supermarkten. PLUS introduceert een filet Americain en Puur van Smaak rosbief.

Met de overgang naar Blonde d’Aquitaine was PLUS in 2014 de eerste landelijke supermarkt met een compleet assortiment rundvlees met het Beter Leven keurmerk 2-sterren. Nu wordt dit assortiment uitgebreid met vleeswaren. 

Blonde d’Aquitaine Filet Americain met het Beter Leven keurmerk 2-sterren 

Speciaal voor deze introductie is een nieuwe receptuur ontwikkeld. De Blonde d’Aquitaine Filet Americain is mild gekruid, waardoor de subtiele smaak van het Blonde d’Aquitaine rundvlees volledig tot z’n recht komt. Een diervriendelijke en ambachtelijk geproduceerde Filet Americain.

De prijs voor een bakje Filet Americain van 150 gram is 2,69 euro.

Blonde d’Aquitaine Rosbief met het Beter Leven keurmerk 2-sterren

PLUS Puur van Smaak vleeswaren zijn bijzondere vleeswaren van slagerskwaliteit, bereid op authentieke wijze en met minimale toevoegingen. Dit vleeswarenassortiment wordt nu uitgebreid met een rosbief gemaakt het Blonde d’Aquitaine rundvlees met het Beter Leven keurmerk 2-sterren. Deze rosbief wordt langzaam gebraden in de oven en is daardoor mals en zacht van smaak.

Voor de rosbief betaalt de consument per 100 gram 2,69 euro.