1. PLUS/
  2. Over PLUS
  3. /Nieuwsberichten
  4. /Onze GIJS boerenkarnemelk en vruchtenroomyoghurt zijn goud waard

Onze GIJS boerenkarnemelk en vruchtenroomyoghurt zijn goud waard

Tijdens de Cum Laude verkiezingen is de GIJS boerenkarnemelk uitgeroepen tot de allerlekkerste van 2015. Zelfs de vruchtenroomyoghurt met Hollandse aardbeien en rabarber heeft al goud gewonnen, terwijl deze nog niet eens in de PLUS supermarkten ligt. Op donderdag 19 maart vielen beide producten in de prijzen tijdens Cum Laude. Bij deze landelijke wedstrijd worden de lekkerste zuivelproducten gekozen die rechtstreeks van de boerderij komen.

Nieuwe GIJS vruchtenroomyoghurt
Een nieuwe boerenroomyoghurt die, nog voordat deze in onze PLUS supermarkt ligt, al het predicaat Cum Laude heeft gewonnen. De vakjury en het smaakpanel van de Cum Laude-competitie beoordeelden dit product met het hoogste cijfer, een 9, in de categorie Zuivelspecialiteiten.

GIJS boerenkarnemelk
De jury van smaakdeskundigen roemde de boerenkarnemelk: “Deze karnemelk is romig rond van smaak, het zure ‘piekje’ is perfect en maakt de smaak aangenaam fris.” De karnemelk kreeg het rapportcijfer 10, de enige 10 die werd uitgedeeld.

Wie de winnende vruchtenroomyoghurt zelf wil beoordelen, kan vanaf maandag 6 april terecht in de PLUS supermarkt. Het zuivelproduct is verkrijgbaar onder de merknaam GIJS, een lijn met streekproducten van StreekSelecties. De bekroonde GIJS-boerenkarnemelk is al te koop in de PLUS supermarkten.