1. PLUS/
  2. Over PLUS
  3. /Nieuwsberichten
  4. /PLUS en 24Kitchen bundelen krachten

PLUS en 24Kitchen bundelen krachten

Samenwerking brengt goed eten dichtbij


Logo 24Kitchen en PLUS


Vanaf vandaag gaan PLUS en 24Kitchen een samenwerking aan waarbij het faciliteren van goed eten en het bieden van inspiratie centraal staan. De samenwerking zorgt ervoor dat 24Kitchen haar kijkers nu kan ontmoeten via de supermarkten van PLUS en biedt het PLUS meer kookinspiratie op de winkelvloer door middel van recepten en workshops van de bekende 24Kitchen-chefs. Ook online bundelen 24Kitchen en PLUS hun krachten door dagelijks tips te bieden om goed eten voor iedereen dichtbij te brengen.

De samenwerking biedt mooie kansen voor beide partijen. Het foodplatform 24Kitchen heeft nu de mogelijkheid mensen rechtstreeks te bereiken en te ontmoeten in de PLUS supermarkten. Zo wordt er ingespeeld op de behoeftes en interesses van de consument met relevante informatie en inspiratie. Ook sluit de samenwerking aan bij de weg die PLUS begin vorig jaar is ingeslagen. Met de bijbehorende pay-off ‘Goed eten. Daar houden we van.’ laat PLUS zien waar het voor staat: aandacht voor goed eten, voor iedereen, elke dag. Dit wordt nu versterkt met behulp van het 24Kitchen-platform en chefs. Zo wordt er kookinspiratie geboden in de PLUS supermarkten, tijdens events en online. Ook worden er in verschillende supermarkten in Nederland kookworkshops gegeven, maken de chefs nieuwe receptenkaartjes en bieden zij ook via de onlinekanalen inspiratie met korte video’s en artikelen.

24Kitchen en PLUS 

De komende periode wordt de samenwerking tussen PLUS en 24Kitchen zichtbaar via de verschillende kanalen. Zo start de samenwerking deze week met een inspirerende kookvideo van 24Kitchen-chef Estée Strooker. Voor alle activiteiten en meer informatie over de samenwerking, kijk op plus.nl/24Kitchen.

Over 24Kitchen
24Kitchen is een crossmediaal foodlifestyle-platform en bestaat uit een tv-zender, 24Kitchen.nl en de mobiele applicatie ‘Recept van de dag’. 24Kitchen zendt inspirerende en vermakelijke food-programma’s uit met zowel Nederlandse chefs als wereldberoemde internationale culinaire gezichten. Niemand minder dan Jamie Oliver heeft zich exclusief aan de zender verbonden en meerdere series van Nigella Lawson en Anthony Bourdain gaan op 24Kitchen in première. Populaire Nederlandse programma’s zijn onder andere ‘De Worsten van Babel on Tour, ‘De Makkelijke Maaltijd’, ‘Grenzeloos Koken’ en ‘Mounirs Marokko’. Koken en het bereiden van eten staat centraal in de programmering, maar er is ook aandacht voor bredere food-thema’s zoals restaurants, reizen en competities. 24Kitchen is te zien in het basispakket van Ziggo, KPN, Caiway, Tele 2 en Delta op kanaal 24 en Glashart Media op kanaal 247. Ook bij Multivisie TV is 24Kitchen te zien in het basispakket op kanaal 19 en bij CanalDigitaal op positie 64 in het BasisHD-pakket. De televisiezender is te zien in meer dan zes miljoen huishoudens in Nederland.

Kijk voor meer informatie over 24Kitchen op 24Kitchen.nl.