1. PLUS/
  2. Over PLUS
  3. /Nieuwsberichten
  4. /PLUS opnieuw Beste Wijnsupermarkt van Nederland!

PLUS opnieuw Beste Wijnsupermarkt van Nederland!

PLUS houdt van proosten. En daar is alle reden toe, want PLUS is dankzij jullie opnieuw de Beste Wijnsupermarkt van Nederland! Dat blijkt uit een tevredenheidsonderzoek van onafhankelijk marktonderzoeksbureau Nielsen onder consumenten die regelmatig wijn kopen in een supermarkt.

Consumenten beoordeelden negen supermarktketens op twaalf aspecten, waaronder het totale wijnassortiment, het assortiment huiswijnen, en de kwaliteit van de wijnen. PLUS kreeg de hoogste cijfers op vrijwel alle aspecten, zoals voor de beschikbaarheid en de aantrekkelijkheid van de wijnaanbiedingen.

Win-wijn-situatie

Niet alleen de wijnen zelf vallen in de smaak. Ook de indeling van het wijnschap en de informatie die er wordt aangeboden scoort. De deskundigheid van de medewerkers van PLUS over wijn wordt zeer gewaardeerd. Bij PLUS vindt je dus niet alleen het beste assortiment, maar ook het beste advies. Een echte win-wijn-situatie dus!

Neus voor winnen

Elke Wolterink, wijninkoper bij PLUS: “We hebben een neus voor winnen. Want de beste blijven op het gebied van wijn, daar gaan we voor. Niet alleen zijn we heel trots op de wijnafdeling in onze supermarkten en het assortiment, maar ook op het feit dat de klant ons weet te vinden voor advies. We zijn dan ook heel blij met onze ondernemers, die het belang van een goede wijnafdeling zien; niet voor niets hebben we inmiddels al bijna tweehonderd gediplomeerde wijnadviseurs en is er alweer een nieuwe groep in opleiding!”

Beste wijnsupermarkt 2016