1. PLUS/
  2. Over PLUS
  3. /Nieuwsberichten
  4. /PLUS presenteert haar nieuwste concept bij PLUS Koot

PLUS presenteert haar nieuwste concept bij PLUS Koot

PLUS opent vandaag de deuren van haar nieuwste concept bij PLUS Koot in Abcoude. In deze supermarkt draait alles om goed eten, voor iedereen, elke dag. Er worden zo’n 400 nieuwe producten geïntroduceerd. Een deel daarvan wordt in de Makerij vers op de winkelvloer bereid.

PLUS Koot 
Goed eten, vers bereid op de winkelvloer

In de nieuwe winkel staat de Makerij centraal. Daar worden verschillende producten vers bereid, zoals pizza’s en belegde broodjes. Maar ook pulled pork, warme kip en gebakken vis. Daarnaast vind je in de Makerij verse seizoensmaaltijden, soepen en salades. Op de brood- en gebakafdeling worden de hele dag door harde en zachte broodjes van vers deeg gebakken. Op de groente- en fruitafdeling vind je een citruseiland met onder andere de verse sinaasappelsapmachine en vers bereide smoothies. Nieuw is ook het flexitariëreiland voor ‘een dagje zonder vlees’. Denk aan bonen, peulvruchten, eieren, vis en vleesvervangers. Binnen de kruidenierswaren gaat extra aandacht uit naar wijn, koffie, thee en speciaalbieren. Zo is er een uitgebreider assortiment en uitleg over de achtergrond van deze producten.

Deskundig en vriendelijk personeel

De medewerkers worden uitgebreid getraind zodat ze je alles kunnen vertellen over de nieuwe producten en verse gerechten uit de winkel. Daarnaast kun je zelf je boodschappen scannen en afrekenen. Zo wordt boodschappen doen nog gemakkelijker. En heb je geen zin om te sjouwen met je boodschappen? PLUS Koot beschikt over een PLUS Ophaalpunt en een thuisbezorgservice. Boodschappen bestel je dus net zo makkelijk online.