
Mexicaanse fajita
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 15 min
Centraal-Amerikaans
Ingrediënten
1 eetlepel vloeibaar bakproduct
400 gram kipfilet (in reepjes)
1 rode paprika (in reepjes, zonder zaadjes)
1 ui (fijngesnipperd)
1 zakje fajita kruidenmix
8 tortillawraps (pak)
1 krop ijsbergsla (in reepjes)
3 tomaten (in blokjes)
1 potje salsasaus
Bereidingswijze
1. Verhit het bakproduct en bak hierin de kipreepjes goudbruin.
2. Voeg de paprika, ui en fajita kruidenmix toe. Roer om en laat 2-3 minuten sudderen zonder deksel.
3. Verwarm de wrap tortilla's tussen twee borden 2-3 minuten op 800 Watt in de magnetron.
4. Verdeel de sla en tomaten over de tortilla's en schep de kip erop. Rol de tortilla's op of vouw ze dicht. Serveer ze met de wrap salsa mild.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
465 kcal
Vetten
11 gram
Waarvan verzadigd vet
2 gram
Koolhydraten
55 gram
Eiwitten
34 gram
Meer recepten in de categorie