1. PLUS/
  2. Angry Birds

Stapel ze allemaal bij PLUS

De Angry Birds zijn geland en hebben zich verspreid over alle PLUS supermarkten in Nederland. Vanaf 15 mei 2016 ontvang je al een Angry Bird premium én 1 spaarzegel bij elke €15,- aan boodschappen*. Ga dus vliegensvlug naar PLUS en stapel ze allemaal.

Angry Birds - Bamboo 1
Stapel alle 25 karakters

25 karakters

Ontvang een pakje bij €15,- aan boodschappen*

Pluche Angry Birds

Pluche Angry Birds

Kies een pluche Angry Bird uit bij inlevering van 10 zegels + €4,99.

Limited editions

Limited editions

De limited editions strijken later neer bij PLUS.

Angry Birds - Bamboo 2

Artikelen met gratis extra Angry Bird

Angry Birds - Bamboo 3

Maak kennis met de Angry Birds

In totaal zijn er 25 verschillende Angry Birds waarvoor je kunt sparen. Allemaal hebben zij hun eigen karakter. Wel hebben de vogels één ding gemeen; ze kunnen niet vliegen. Breng jij ze in de hoogte door ze allemaal op elkaar te stapelen?

Al je Angry Birds bij elkaar

Zorg dat je Angry Birds niet weglopen en berg ze op in de Angry Birds verzamelkoffer. Deze is verkrijgbaar bij jouw lokale PLUS supermarkt voor €1,99. Maar wees er vliegensvlug bij, want op = op!

Angry Birds - Bamboo 4

Spannende avonturen op een prachtig eiland

Red een vogel met een slecht humeur, de supersnelle Chuck en de opvliegende Bomb met een kort lontje moeten uitvogelen wat de varkens van plan zijn op het paradijselijke eiland. Bekijk hieronder de trailer van Angrybirds de film die vanaf 18 mei de bioscopen binnenvliegt.

PLUS Angry Birds commercial

PLUS Angry Birds commercial

PLUS Angry Birds commercial

PLUS Angry Birds commercial

Angry Birds de film trailer

Angry Birds de film trailer 2

Angry Birds - Bamboo 5

*Van de actie zijn uitgezonderd: geneesmiddelen, alcohol, tabak, zuigelingenvoeding, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaubonnen, toegangstickets, loten, beltegoed, statiegeld en emballage en eventuele overige niet wettelijk toegestane artikelen.