Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Bouw je eigen EK met PLUS BRICKS!

Bouw je eigen EK met PLUS BRICKS!

Spaar ze allemaal!

Deze spaaractie is afgelopen
---
Heel Nederland maakte zich op voor het EK 2021. We waren er na negen jaar eindelijk weer bij, en dat was meer dan prima! Bij PLUS houden we van het Nederlandse voetbal. Daarom spaarde je voor PLUS BRICKS om je eigen EK mee te bouwen. Daarmee speelde je de wedstrijden van het Nederlands Elftal na in je eigen EK stadion. Je kon sparen voor een voetbalveld, compleet met spelers, goals, coaches, scoreborden, tribunes, publiek en nog véél meer. En had je alles bij elkaar gespaard? Dan speelde je de leukste voetbalwedstrijden. Scoren maar!


De PLUS BRICKS spaaractie liep van zondag 23 mei t/m zaterdag 26 juni 2021. Bij elke 15 euro aan boodschappen ontving je een zakje PLUS BRICKS gratis.

Bestel direct je boodschappen

Extra PLUS BRICKS bij actieproducten

Bij elke 15 euro aan boodschappen* ontvang je één gratis zakje PLUS BRICKS! Zowel in de winkel als bij je online bestelling. Wil je nog sneller jouw stadion compleet maken? Bij bepaalde actieproducten krijg je één, twee of zelfs drie extra BRICKS! Bekijk hier welke actieproducten dit zijn of voeg ze direct toe aan je winkelmandje.

Download de PLUS BRICKS app en maak kans op vette EK prijzen!

Bouw, speel én film je eigen EK met de PLUS BRICKS app! Download de app en maak je daarmee je eigen stop motion filmpje. In de app vind je tips hoe je dit makkelijk en leuk kan doen! Bedenk je actie, maak foto’s, voeg geluiden toe en stuur je video in. Elke week maak je opnieuw kans op vette EK prijzen. De derde prijs is een voetbalpakket met doeltjes, pionnen en een oranje bal. Prijs twee een uitgebreider voetbalpakket met een Bright bal, een fluitje en schmink, zodat je helemaal voorbereid de EK wedstrijden in gaat. En de hoofdprijs is een Nintento Switch, inclusief FIFA 2021. 

Spaar ze allemaal!

In elk gratis zakje PLUS BRICKS zitten verschillende items. Zo zijn er Oranje voetballers, tegenstanders, keepers, coaches, Oranje supporters en er is een scheidsrechter. Maar je spaart ook voor een voetbal, goals, rode en gele kaarten, tribunes, een VAR monitor, boarding, hoekvlaggen en tribunelampen. En om het na de wedstrijd nog af te ronden spaar je ook voor pers, camera's en een interviewwand. Laat je fantasie hierop los! 
Een overzicht van alle te sparen items vind je in de informatiefolder en de bouwinstructies voor alle onderdelen van het PLUS BRICKS stadion download je hieronder. 

Download de folder Download de bouwinstructies

EK Startpakket

Naast de twee gratis zakjes PLUS BRICKS die je ontvangt bij elke 15 euro aan boodschappen, ontvang je alleen in de winkel één gratis startpakket bij besteding vanaf 25 euro aan boodschappen*! Hierin zit een voetbalveld, goal, voetbal, Nederlandse speler en keeper van de tegenstander. Wees er snel bij want OP=OP!

Hoe bouw je je eigen stadion?

Heb je een aantal BRICKS items bij elkaar gespaard? Hieronder zie je hoe het stadion er van alle kanten uit ziet, zodat je precies weet hoe je het in elkaar zet. Veel succes! 

Breid je stadion uit! 

Wil je jouw stadion uitbreiden met deze unieke spelersbus? Dat kan! De spelersbus is los te koop in de winkel voor 4,99 euro. Let op, deze spelersbus is alleen te koop in de fysieke winkel en niet bij je online bestelling op plus.nl of in de app. 

We zijn er weer bij!

Wolter Kroes heeft speciaal voor het EK en PLUS een nieuwe versie uitgebracht van Viva Hollandia. Zodat we met z'n allen onze Oranje helden uit volle borst kunnen aanmoedigen. Zing ook mee! 

Luister Viva Hollandia

PLUS BRICKS in actie

Veelgestelde vragen en actievoorwaarden

Bekijk de veelgestelde vragen en de actievoorwaarden van de PLUS BRICKS spaaractie, en de actievoorwaarden van de Wolter Kroes winactie.

*Van de actie zijn uitgezonderd: geneesmiddelen, alcohol, tabak, zuigelingenvoeding, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaubonnen, toegangstickets, loten, beltegoed, statiegeld en emballage en eventuele overige niet wettelijke toegestane artikelen.
**Er wordt rekening gehouden met de RIVM-maatregelen.