Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Spaar alle 150 buitenkaartjes

Buiten in Nederland spaaractie is afgelopen

Het sparen voor de 150 gratis buitenkaartjes is afgelopen!

Van 6 september tot en met 17 oktober 2020 kreeg je bij elke 10 euro aan boodschappen* en bij de wekelijkse actieproducten twee kaartjes en twee stickervellen gratis. Kaartjes met leuke weetjes over dieren en planten van boswachter Arjan Postma. 

Aaikaartjes, kaartjes met hologrammen, glow in the dark, glitters en zelfs met geur als je erover wrijft! Er zitten ook activiteitenkaartjes bij waarmee je zelf buiten op avontuur kunt gaan. Zo leer je garnalen te vangen of een grasfluit maken.

Download de PLUS Buiten app en word een échte Buitenbaas.

Met de PLUS Buiten app scan je alle buitenkaartjes en leer je nóg meer supergave weetjes, komen dieren op een verrassende manier tot leven én leer je meer over de natuur in Nederland door mooie holografische video's. Het scannen gaat heel makkelijk! Klik in de app op ‘scannen’, hou je telefoon boven een buitenkaartje zodat het binnen het kader valt en kijk wat er gebeurt! Heb je straks alle 150 buitenkaartjes in jouw digitale verzameling staan? Dan ben je een échte Buitenbaas!

Download de Buiten app voor iOS Download de Buiten app voor Android

Heb jij de PLUS Buiten app niet maar wil je wel bijhouden welke kaartjes je al hebt gespaard? Download hier dan de afvinklijst voor alle 150 buitenkaartjes.

Allemaal naar buiten met Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer is de grootste natuurbeheerder van Nederland. Net als Arjan Postma vinden zij het belangrijk dat kinderen lekker naar buiten gaan. Staatsbosbeheer organiseert daarom veel leuke en spannende activiteiten voor het hele gezin. I.v.m. het coronavirus zijn er tijdelijk geen begeleide activiteiten mogelijk bij Staatsbosbeheer, maar je kan wel zelf op avontuur gaan. Leef je uit in één van de speelbossen, ga op zoek naar kabouters of ga speuren naar wilde dieren. Er is genoeg te ontdekken!  

Kijk op staatsbosbeheer.nl/plus en ga mee op avontuur! 

En wist je dat we samen met Staatsbosbeheer en Stichting NatuurWijs speciaal lesmateriaal hebben ontwikkeld met de focus op de Nederlandse natuur? 25 verschillende opdrachten voor diverse leeftijdscategorieën. Een mooie aanvulling op bestaand lesmateriaal! Vanaf 3 september is al het lesmateriaal gratis te downloaden op basisonderwijs.online.

Neem alvast een kijkje buiten!

Veelgestelde vragen en actievoorwaarden

Bekijk de veelgestelde vragen en de actievoorwaarden.

*Van de actie zijn uitgezonderd: geneesmiddelen, alcohol, tabak, zuigelingenvoeding, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaubonnen, toegangstickets, loten, beltegoed, statiegeld en emballage en eventuele overige niet wettelijke toegestane artikelen.