Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Spaar nu voor de leukste Dagjes Uit!

Spaar nu voor de leukste Dagjes Uit!

De allerleukste uitjes voor de allerhoogste kortingen? Spaar van zondag 16 april t/m zaterdag 3 juni voor meer dan 50 Dagjes Uit! Laat je verwonderen door de prachtige dieren en leer meer over hun leefomgeving in een dierentuin. Of ga helemaal los op de spannende attracties in een pretpark. Wil je liever wat meer cultureels? Bezoek dan een museum en ontdek kunst, geschiedenis en wetenschap. En als je echt even wilt ontspannen, boek dan een heerlijk rustgevend dagje naar de sauna. Bij elke €10,-* aan boodschappen ontvang je een kortingsvoucher t.w.v. €5,-. Welk Dagje Uit kies je eerst?

Dierentuinen, pretparken, sauna's, musea en meer: spaar voor deze Dagjes Uit. Het wordt een onvergetelijke dag! In de PLUS Dagje Uit app vind je ook een compleet overzicht van alle uitjes terug.

Zo werkt het:

  1. Ontvang een kortingsvoucher t.w.v. €5,- bij besteding van €10,-* aan boodschappen.
  2. Download de PLUS Dagje Uit app en scan de QR-code op de voucher. Al je gespaarde vouchers staan in je account.
  3. Toegangskaartjes voor Dagjes Uit koop je via de app. De gespaarde korting wordt meteen verrekend bij de aankoop. Je kunt er ook voor kiezen om via de Dagje Uit pagina je vouchers in te leveren.
  4. Cadeautje voor jou: bij het eerste gebruik van de app krijg je twee vouchers gratis t.w.v. €10,-!
Spaar, scan en boek je Dagje Uit. Veel plezier!

Sneller sparen voor een Dagje Uit 

Bij elke €10,- aan boodschappen ontvang je een kortingsvoucher t.w.v. €5,-. Wil je sneller sparen? Bij deze actieproducten ontvang je 1 of meer voucher(s) extra.

Korting tot wel 70% op de leukste Dagjes Uit!

In tijden waarin alles duurder wordt, is het fijn dat je niet hoeft te bezuinigen op leuke Dagjes Uit. Bij diverse dierentuinen, pretparken, waterparken en musea in Nederland, België en Duitsland krijg je een korting die op kan lopen tot wel 70 procent! Scan de QR-code op de voucher, dan wordt er direct €5,- aan je Dagje Uit portemonnee toegevoegd. Vouchers verzilveren en tickets kopen kan tot en met uiterlijk zondag 7 januari 2024.

Download de app Lever je voucher in

Klantenservice PLUS Dagje Uit

Heb je vragen over de actie, doet de app of de QR-code het niet, of heb je een andere vraag? Neem dan contact op via: klantenservice@plusdagjeuit.nl of 085 - 20 89 546.

Veelgestelde vragen en actievoorwaarden

Bekijk de.veelgestelde vragen.en de.actievoorwaarden.van de Dagje Uit spaaractie.

*Van de actie zijn uitgezonderd: geneesmiddelen, alcohol, tabak, zuigelingenvoeding, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaubonnen, toegangstickets, loten, beltegoed, statiegeld en emballage en eventuele overige niet wettelijke toegestane artikelen.