Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Domino challengers

Heel Nederland valt voor de Domino Challengers

Ga jij de uitdaging aan? De Domino Challengers zijn snel, slim en super eigenwijs. Als je wilt dat ze blijven staan, vallen ze om. En als je wilt dat ze omvallen, blijven ze lekker staan. Bij PLUS spaar je de Domino Challengers van zondag 22 mei t/m zaterdag 2 juli 2022. Bij elke 15 euro aan boodschappen* krijg je een zakje met drie stenen. Hoe meer stenen je spaart, hoe spannender het wordt. Spaar daarom zoveel je kan! Let op: een aantal winkels zijn omgebouwd van Coop naar PLUS tijdens deze spaaractie. Hierdoor is de spaarperiode tekort is om deel te nemen aan deze actie. De niet deelnemende winkels tref je onderaan deze pagina. 

Bestel direct je boodschappen

Extra Domino Challengers bij actieproducten

Bij elke 15 euro aan boodschappen* ontvang je één gratis zakje Domino Challengers! Zowel in de winkel als bij je online bestelling. Wil je een nog groter domino bouwwerk maken? Bij speciale actieproducten krijg je één, twee of zelfs drie extra zakjes dominostenen! Bekijk hier wekelijks welke actieproducten dit zijn of voeg ze direct toe aan je winkelmandje.

Van Slimme Salami tot Loco Choco, spaar zoveel je kan! 

In elk gratis zakje Domino Challengers zitten 3 dominostenen. In totaal kun je 27 verschillende dominostenen sparen, waarvan 14 bedrukt met toffe Challengers. Van Wervelende Wortel die er een knotsgekke boel van maakt tot Slimme Salami en Loco Choco. Spaar ze alle 14!

Steel de show met Domino! 

Klaar voor het echte werk? Maak jouw meest bijzondere dominobaan of show een vette trick. Film en deel hem op plus.nl/dominoshow en wie weet win jij een Nintento Switch! 

Deel jouw video!

Limited editions

Wil je een dominobaan vol spannende acties? Spaar dan alle Limited Editions: een trap, kogel, brug, twister en molen. Je krijgt deze (inclusief twee gratis dominostenen!) gratis bij speciale actieproducten. Wees er op tijd bij en scoor ze allemaal! Van zondag 19 juni t/m zaterdag 25 juni ontvang je de twister!

Domino Challenge op tv

Kijk vanaf zaterdag 28 mei naar de Domino Challenge op tv! In zes afleveringen van het RTL programma Domino Challenge - gepresenteerd door Ruben Nicolai - gaan acht teams met elkaar de strijd aan om de meest spectaculaire bouwwerken te bouwen. De teams worden beoordeeld op creativiteit, technisch inzicht en doorzettingsvermogen. Elke week valt er een team af en in de finale zien we wie er met de titel Masters of Domino 2022 vandoor gaat! Het programma is vanaf zaterdag 28 mei wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Wist je dat: 

 • ..de snelst vallende dominolijn ooit een snelheid van wel 7.13 meter per seconde behaalde? 
 • ..het wereldrecord voor:
   • het hoogste domino bouwwerk staat op 9.17 meter en staat op 8044 stenen?! 
   • de meeste stenen dat iemand in z'n eentje heeft neergezet staat op 321.000 stenen?! 
   • het grootste aantal dominostenen onder water (!) is gevallen staat op 11.466 stenen?
   • het grootste aantal dominostenen in totaal staat op 4.491.863 dominostenen? Dit werd behaald door een groep van 89 bouwers!
 • ..de langst lopende dominolijn wel 35 minuten en 22 seconden duurde?!

Veelgestelde vragen en actievoorwaarden

Bekijk de veelgestelde vragen en de actievoorwaarden van de Domino Challengers spaaractie.

*Van de actie zijn uitgezonderd: geneesmiddelen, alcohol, tabak, zuigelingenvoeding, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaubonnen, toegangstickets, loten, beltegoed, statiegeld en emballage en eventuele overige niet wettelijke toegestane artikelen.

Uitgesloten winkels

Een aantal winkels zijn omgebouwd van Coop naar PLUS tijdens deze spaaractie. Hierdoor is de spaarperiode te kort geweest om deel te nemen aan deze actie.

De volgende winkels zijn uitgesloten van deelname aan deze spaaractie:

PLUS Baarlo

Grotestraat 11

5991 AV

Baarlo

PLUS Buitenpost

Christinastraat 3

9285 TM

Buitenpost

PLUS Arnhem

Kroonse Wal 10

6844 GS

Arnhem