1. PLUS/
  2. Goed eten. Daar houden we van.

Goed eten.
Daar houden we van.

Bij ons staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom kiezen we voor pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Goed eten moet ook voor iedereen betaalbaar zijn vinden we, daarom kopen we grootschalig in. Zo zorgen we elke week voor aantrekkelijke aanbiedingen, zowel in de winkel als online.

Pure en verse producten

Korenlanders Spelt

Korenlanders Spelt

Bij PLUS houden we van speltbrood. En we zijn in goed gezelschap. De Romeinen waren al fan van dit oergraan. Gelukkig is dit vergeten graan weer helemaal terug en het is nog net zo puur als vroeger. De bakkers van PLUS maken er robuuste broden van. Met een knapperige korst. 

Witlof

Witlof

Bij PLUS houden we van witlof. Omdat het zo lekker is. Het mooie is: al onze lof komt uit Nederland. Het hele jaar door. Witlof wintergroente? Helemaal niet. Zomers smaakt het net zo goed. Als salade, rauw fijngesneden, met een appel en een ei. Met lekker veel vitamine C, lekker licht en lekker makkelijk.

Blond d'Aquitaine

Blonde d'Aquitaine

Bij PLUS houden we van een mooi stuk vlees. Maar wel verantwoord vinden we. En dat hoeft echt niet elke dag. Daarom verkopen we Blonde d’ Aquitaine rundvlees. Met het twee sterren Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming.

Ons verhaal in beeld