Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

De Beste Supermarkt van Nederland. Volgens Nederland.

Wij zorgen voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar.

Bij PLUS houden we van goed eten, voor iedereen, elke dag. Voor ons betekent dat kwaliteit, gezond, maar vooral gewoon erg lekker. Goed voor jou, de buurt, het milieu en voor hen die het produceren. Daarom selecteren we verse producten, met een duidelijke herkomst en veel smaak. Soms is dat biologischFairtrade of seizoensgroente en -fruit én waar mogelijk van Nederlandse bodem. Maar bovenal: niet te ingewikkeld en zonder er de hoofdprijs voor te betalen.

Wat we zoal doen om dit waar te maken? We inspireren je met allerlei recepten om de mooiste gerechten op tafel te zetten. Van een groene salade, tot een stuk super smeuïge chocoladetaart op z'n tijd. We vertellen je de verhalen achter onze producten en maken het je makkelijk om voor goed eten te kiezen. Zowel online als in de winkel. Van goed eten geniet je nou eenmaal meer en daarom kunnen we het niet vaak genoeg zeggen: Goed eten, daar houden we van.

Wist je dat..

  • ..we van 2015 tot en met 2021 7 keer zijn uitgeroepen tot Meest Verantwoorde Supermarkt van Nederland?
  • ..goed eten ook goed betaalbaar is? We hebben onze 500 populairste producten blijvend laag geprijsd. Bekijk al onze.Laagblijvers
  • ..biologische melk.de nieuwe standaard is voor onze huismerk melk, en dat voor dezelfde prijs als je gewend was!
  • ..je bij ons terecht kunt voor een.uitgebreid verantwoord assortiment? Goed eten is ook verantwoord eten.
  • ..goed eten niet moeilijk hoeft te zijn? Veel inspiratie voor.makkelijke & verse maaltijden.
  • ..we ook met goed eten de lokale clubs en verenigingen steunen?
  • ..goed eten ook snel en gemakkelijk.thuisbezorgd.kan worden? En met onze.PLUS Express.service zijn jouw boodschappen zelfs al over twee uur op jouw adres!
  • ..we het.grootste Fairtrade assortiment huismerk.hebben van alle supermarkten in NL?

Goed eten is goed voor de buurt

Bij PLUS zorgen we voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar. Goede en verantwoorde producten én de beste service. Maar we dragen de buurt ook graag een warm hart toe. Met lokale initiatieven steunen wij de buurt rond onze winkels. Bijvoorbeeld door te doneren aan de kinderboerderij, maar ook door sociale initiatieven te sponsoren. Hoe wij zorgen voor goed eten, de buurt en elkaar? Een overzicht van onze lokale initiatieven vind je hier!

Lees meer over onze lokale initiatieven

Goed eten is weten wat je eet

Bij PLUS vinden we goed eten belangrijk. Dat betekent dat wij producten verkopen die met respect voor mens, dier en milieu zijn geproduceerd. Een mooi voorbeeld dit mooie en eerlijke vlees is: Boerentrots van PLUS. Hiervoor werken we nauw samen met veel Nederlandse boeren, vissers en telers, zodat we precies weten waar onze producten vandaan komen. Daarnaast breiden we ons verantwoord assortiment alsmaar uit. We zetten de groei van biologische producten op het schap voort. Biologische melk is onze nieuwe standaard, voor dezelfde prijs. Op het gebied van MVO lopen we al jaren voorop. Niet voor niets zijn wij al zeven jaar op rij de Meest Verantwoorde Supermarkt van Nederland

Kom meer te weten over wat je eet

Goed eten doet je goed

Bij PLUS houden we van goed eten. Daarom helpen we je graag om goede, gezonde en verantwoorde keuzes te maken. Met deze handige tips, gezonde recepten en producten wordt gezond eten iedere dag een feestje. Goed eten is ook de Smaakselectie van PLUS: het lekkerste en de meest smaakvolle seizoensgroente en -fruit. Zorgvuldig geselecteerd omdat ze van een bijzonder ras zijn én excellent in smaak. Smaakselectie is afkomstig van boeren en telers waar PLUS al jaren mee samenwerkt. Geniet ervan!

Meer over gezond eten

Goed eten is buiten eten 

Bij PLUS houden we van goed eten, ook in de zomer. Zodra de zon schijnt, gaan we lekker naar buiten. En ons eten ook. Van frisse salades tot snelle recepten, zomerse gerechten en de leukste hapjes voor de picknick. We nemen alles mee de zon in. Lees verder voor leuke tips voor een makkelijke en betaalbare picknick met onze Laagblijvers, de lekkerste producten uit ons zomerassortiment en genoeg inspiratie voor een zonnige BBQ. En weer of geen weer.. al je boodschappen bestel je eenvoudig via de website of met de PLUS app. Met zorg verzamelen we de boodschappen in jouw lokale PLUS supermarkt. Laat ze thuisbezorgen of haal ze op bij jouw PLUS, wanneer het jou uitkomt.

Bekijk zomer inspiratie

Goed voor elkaar en de wereld om ons heen

We gaan elke dag voor goed. Goed voor elkaar en de wereld om ons heen. Die zorg is wat ons drijft. Zo zetten we als meest verantwoorde supermarkt grote stappen in verantwoord verpakken. We zijn constant bezig met het verbeteren van ons assortiment: van steeds meer Beter Leven, Fairtrade en biologische producten tot het verder verduurzamen van onze verpakkingen om zoveel mogelijk plastic te reduceren.

Ook helpen we jou een handje, door het delen van handige tips om voedselverspilling tegen te gaan en om het je makkelijk te maken verantwoorde keuzes te maken. Wist je bijvoorbeeld al dat al onze huismerk koffie, thee, bananen en chocolade Fairtrade is? Daarnaast zetten we ons in voor de buurt. Zo werken we op lokaal niveau al jaren samen met lokale voedselbanken en steunen we clubs en verenigingen.