1. PLUS/
  2. Goed eten. Daar houden we van.

Goed eten
Is weten wat je eet.

Hou je van goed eten en ook van de wereld om je heen? Wil je dat alle eieren vrije uitloopeieren of biologische eieren zijn? Dat boeren een betere prijs voor hun product krijgen en dat de generatie na ons nog steeds schone lucht kan inademen? Je kunt hier echt een steentje aan bijdragen! Door bewust boodschappen te doen en te leren waar je eten vandaan komt. PLUS maakt het makkelijk. Want als meest verantwoorde supermarkt kiezen we er bewust voor wat er bij ons in het schap komt. Vol overtuiging kiezen we voor eten uit een gezonde keten. En voor al dat goede eten betaal je een heel gewone prijs.

Pure en verse producten

Fairtrade Bananen

Fairtrade Bananen

De banaan is het meest verkochte product in onze winkels. We vinden het belangrijk dat ze goed zijn voor de wereld. Al onze bananen waren al 100% Fairtrade. Nu zijn onze niet-verpakte bananen ook nog klimaatneutraal én kun je de reis volgen die je banaan heeft afgelegd.

Onze varkensboeren

Onze varkensboeren

We hebben een unieke samenwerking met 14 zorgvuldig geselecteerde Nederlandse varkensboeren. Samen hebben we de ambitie om het varkensvlees te verbeteren. We willen een beter leven voor de dieren én een betere smaak. Stap voor stap maken we dat waar.

Vrije-uitloopeieren

Vrije-uitloopeieren

PLUS is sinds 2012 de enige Nederlandse supermarkt die uitsluitend vrije-uitloopeieren en biologische eieren verkoopt. De vrije-uitloopeieren hebben het Beter Leven keurmerk 2-sterren van de Dierenbescherming. De biologische eieren hebben het Beter Leven keurmerk 3-sterren.

Ons verhaal in beeld