Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Goed eten is goed voor de buurt

Goed eten is goed voor de buurt

Bij PLUS zorgen we voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar. In de vorm van goede en verantwoorde producten én de beste service. Maar we dragen de buurt ook graag een warm hart toe. Met allerlei lokale initiatieven steunen wij de buurt rond onze winkels. Bijvoorbeeld door te doneren aan de kinderboerderij, maar ook door sociale initiatieven te sponsoren. Hoe wij als beste supermarkt van Nederland volgens Nederland zorgen voor goed eten, de buurt en elkaar? Een overzicht van onze lokale initiatieven vind je hier!

Samen achter onze verenigingen

We ondersteunen lokale sportclubs. Niet alleen omdat bewegen gezond is, maar ook omdat een sportvereniging mensen verbindt. En dat vinden we belangrijk. Zo hebben wij met onze  Spaar je club Gezond campagne 3,2 miljoen euro ingezameld voor bijna 6200 deelnemende clubs en verenigingen, verdeeld over 268 winkels van PLUS. Daarnaast helpen we verenigingen ook door o.a. bordsponsoring, shirtsponsoring, eten en drinken voor, tijdens en na de wedstrijden, en korting op producten voor in de kantine.

Goed eten voor de voedselbank

Iedereen verdient het om goed te eten. Daarom doneren we producten, zoals restanten van seizoenartikelen of producten met een lange houdbaarheid aan de voedselbank. Zo steunen we het geweldige werk van de voedselbank!

Dieren smullen ervan

Soms is groente of fruit niet meer vers genoeg om te verkopen of aan de voedselbank te doneren, maar nog wel eetbaar. We geven het dan graag aan de dieren van een kinderboerderij in de buurt. Die smullen ervan!

Jong geleerd is goed gegeten

We vinden het belangrijk dat kinderen al jong gezond leren eten. Als je al op de basisschool leert om goede keuzes te maken, is dat in je latere leven makkelijker. Samen geven we kinderen een goede basis.

Wat inspiratie nodig voor gezonde recepten? Hier vind je onze lekkerste, gezonde recepten.

Steunen met statiegeld

Wij steunen goede doelen en stimuleren onze klanten om met ons mee te doen. Je kunt bij ons bijvoorbeeld je statiegeldbonnen inleveren voor het goede doel. Zo dragen we samen ons steentje bij!

Ons hart klopt voor de buurt

Wij voelen ons betrokken bij het welzijn van de samenleving. Daarom stellen wij in vrijwel al onze winkels 24/7 een AED beschikbaar. Zo zijn we er dag en nacht voor buurtbewoners in nood. Hier lees je meer over AED's bij PLUS.

Zwerfafval? Weg ermee!

We zetten ons in om de omgeving van de winkel schoon en netjes te houden. We plaatsen prullenbakken, ruimen zwerfafval op en vegen de stoep schoon. Vaak met hulp van buurtbewoners. Zo zorgen we samen voor een schone buurt!

Wat je van dichtbij haalt, is lekker

In ons brede assortiment vind je steeds meer producten die onze PLUS ondernemers in hun eigen regio inkopen. Eerlijke producten, die met de grootste zorg en liefde worden gemaakt door telers, boeren en producenten die zij persoonlijk kennen. Zo steunen ze lokale leveranciers en helpen de buurt aan goede, lokaal geproduceerde producten.

Too good to go

De Magic box van Too Good To Go vind je inmiddels in 144 PLUS supermarkten. Daarin zitten heerlijke producten die niet meer in de supermarkt verkocht kunnen worden, maar die zeker nog geschikt zijn voor consumptie. Zo hebben we inmiddels 230.000 maaltijden gered! Laat je ook verrassen en strijd zo samen met ons tegen voedselverspilling!

Download de gratis app en kijk welke PLUS winkels bij jou in de buurt meedoen!

Trotse sponsor van Thuisgekookt

Thuisgekookt helpt mensen in contact te komen met een thuiskok in hun buurt. De thuiskok kookt met liefde een bordje extra voor een buurtgenoot die (tijdelijk) niet voor zichzelf kan of wil koken. Dit levert niet alleen een warme maaltijd op, maar ook gezellig sociaal contact. Doe je mee? Ga naar thuisgekookt.nl en meld je aan.