Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Goed eten is goed voor de buurt

Goed eten is goed voor de buurt

Bij PLUS zorgen we voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar. Hoe kun je dat als Beste Supermarkt van Nederland beter doen door groente en fruit gewoon uit Nederland te halen, bij lokale boeren en telers. Dat gaat hand in hand met klaar staan voor de buurt. We sponsoren de voedselbank, Stichting Thuisgekookt, lokale clubs en nog veel meer. 

PLUS steunt Stichting Thuisgekookt

Soms maakt je leeftijd, je gezondheid of een beperking het lastig om elke dag zelf te koken. Stichting Thuisgekookt brengt mensen die (tijdelijk) niet voor zichzelf kunnen of willen koken in contact met een buurtgenoot die een extra portie kookt. Dit levert niet alleen een warme maaltijd op, maar ook gezellig sociaal contact. Wij vinden dat zo’n goed initiatief dat wij Stichting Thuisgekookt sponsoren en onder de aandacht brengen in onze PLUS-campagnes. Doe je mee? Ga naar thuisgekookt.nl en meld je aan.

Doneer jouw statiegeld aan Stichting Thuisgekookt

Wil je op een laagdrempelige manier bijdragen aan jouw buurt? Doneer dan je statiegeld aan Stichting Thuisgekookt. Hiermee kan Stichting Thuisgekookt nog meer mooie matches maken tussen maaltijdontvangers en thuiskoks. Daarnaast wordt het geld gebruikt voor maaltijdontvangers die de maaltijden niet kunnen betalen. Ga naar jouw PLUS winkel, deponeer je fles of blikje met statiegeld in de automaat en klik op de donatieknop. Zo zorgen we er samen voor dat iedereen in de buurt kan genieten van een verse, warme maaltijd. Doe je mee?

Trots: ons verse sap nu van klimaatneutrale producten!

De ananassen en de sinaasappelen in onze juicers zijn volledig klimaatneutraal. Hiermee zijn we de allereerste en vooralsnog enige supermarkt in Nederland die voor het versgeperste sap in de winkels CO2-neutrale sinaasappelen gebruikt! Daarnaast verkopen we ook alleen nog maar klimaatneutrale ananassen. Daar zijn we trots op. Want we streven naar een klimaatneutraler assortiment.

Goed eten voor de voedselbank

Iedereen verdient het om goed te eten. Daarom doneren we producten, zoals restanten van seizoenartikelen of producten met een lange houdbaarheid aan de voedselbank. Zo steunen we het geweldige werk van de voedselbank!

Dieren smullen ervan

Soms is groente of fruit niet meer vers genoeg om te verkopen of aan de voedselbank te doneren, maar nog wel eetbaar. We geven het dan graag aan de dieren van een kinderboerderij in de buurt. Die smullen ervan!

Wat je van dichtbij haalt, is lekker

In ons brede assortiment vind je steeds meer producten die onze PLUS ondernemers in hun eigen regio inkopen. Eerlijke producten, die met de grootste zorg en liefde worden gemaakt door telers, boeren en producenten die zij persoonlijk kennen. Zo steunen ze lokale leveranciers en helpen de buurt aan goede, lokaal geproduceerde producten.

Jong geleerd is goed gegeten

We vinden het belangrijk dat kinderen al jong gezond leren eten. Als je al op de basisschool leert om goede keuzes te maken, is dat in je latere leven makkelijker. Samen geven we kinderen een goede basis.

Wat inspiratie nodig voor gezonde recepten? Hier vind je onze lekkerste, gezonde recepten.

Steunen met statiegeld

Wij steunen goede doelen en stimuleren onze klanten om met ons mee te doen. Je kunt bij ons bijvoorbeeld je statiegeldbonnen inleveren voor het goede doel. Zo dragen we samen ons steentje bij!

Ons hart klopt voor de buurt

Wij voelen ons betrokken bij het welzijn van de samenleving. Daarom stellen wij in vrijwel al onze winkels 24/7 een AED beschikbaar. Zo zijn we er dag en nacht voor buurtbewoners in nood. Hier lees je meer over AED's bij PLUS.

Zwerfafval? Weg ermee!

We zetten ons in om de omgeving van de winkel schoon en netjes te houden. We plaatsen prullenbakken, ruimen zwerfafval op en vegen de stoep schoon. Vaak met hulp van buurtbewoners. Zo zorgen we samen voor een schone buurt!

Too good to go

De Magic box van Too Good To Go vind je inmiddels in 144 PLUS supermarkten. Daarin zitten heerlijke producten die niet meer in de supermarkt verkocht kunnen worden, maar die zeker nog geschikt zijn voor consumptie. Zo hebben we inmiddels 230.000 maaltijden gered! Laat je ook verrassen en strijd zo samen met ons tegen voedselverspilling!

Download de gratis app en kijk welke PLUS winkels bij jou in de buurt meedoen!