Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Download de PLUS app voor iOS of Android

De PLUS app

De PLUS app maakt het je makkelijk

Met de PLUS app kun je eenvoudig een boodschappenlijstje maken, onderhouden en van je lijstje een bestelling maken. Ook al onze aanbiedingen zijn binnen handbereik. Plaats een bestelling met één druk op de knop, en laat deze bezorgen of ophalen, waar én wanneer het jou uitkomt!

Download de PLUS app voor Android Download de PLUS app voor iOS
  • Makkelijk aanbiedingen bekijken
  • Bestellen met een druk op de knop
  • Producten uit lijstje afvinken
  • Digitaal sparen
  • Eenvoudig zoeken
  • Streepjescode scannen
  • Jouw PLUS supermarkt
  • Lekker met Laagblijvers
  • Mijn PLUS account
  • Mijn bestellingen

1. Makkelijk aanbiedingen bekijken

Altijd alle aanbiedingen van jouw PLUS binnen handbereik.

2. Bestellen met een druk op de knop

Wil je jouw boodschappen liever laten bezorgen of ophalen bij jouw PLUS Met een druk op de knop plaats je een bestelling.

3. Producten uit boodschappenlijstje afvinken

Log in op je Mijn PLUS account en zie je lijstje zowel terug in de app als op plus.nl. Hierdoor is het ook mogelijk om met meerdere personen op hetzelfde account en vanaf verschillende apparaten een lijst te maken.

Digitaal sparen

Spaar met de PLUS app mee voor onze spaarcampagnes én voor digitale PLUSpunten. De voordelen? Geen gedoe meer met losse zegels, direct zien hoeveel je hebt gespaard en altijd je volle spaarkaart in je zak. En voor spaarcampagnes spaar je ook nog eens extra snel: je ontvangt namelijk extra zegels wanneer je spaart met de PLUS app

1. Producten afvinken

Vink eenvoudig producten af van je boodschappenlijstje die je al hebt verzameld.

2. Eenvoudig zoeken

Je kunt producten via de productcategorien toevoegen, maar je kunt ook gebruikmaken van de zoekfunctie, waar je op basis van spraak, barcode of gewoon intypen je product kan zoeken.

3. Scan streepjescode

Makkelijk producten toevoegen aan je boodschappenlijstje met de streepjescodescanner.

Om de week 5 nieuwe recepten in de app

Je krijgt om de week 5 Lekker met Laagblijvers recepten waarmee je voor minder dan €2,50* per persoon heerlijke gerechten op tafel zet. En het werkt eenvoudig: kies een recept, kijk welke ingrediënten je nodig hebt en voeg deze toe aan je boodschappenlijst.

*De recepten zijn gebaseerd op 4 personen voor minder dan €10,- op basis van de gebruikte hoeveelheid.

1. PLUS app dashboard

Het dashboard is volledig vernieuwd, en dat is te zien. Alle belangrijkste acties worden nu visueel weergegeven op het dashboard, evenals de ingang naar de recepten, Lekker met Laagblijvers.

2. Mijn PLUS account

Met je Mijn PLUS account kun je eerdere bestellingen inzien, je boodschappenlijstje opslaan en je persoonlijke gegevens en voorkeuren aanpassen. Zowel in de PLUS app als op plus.nl.

3. Mijn bestellingen

Wekelijks dezelfde boodschappen nodig? Bestel makkelijk en snel vanuit je eerdere bestellingen.

Jouw PLUS Supermarkt

Bekijk eenvoudig of jouw PLUS de service boodschappen bezorgen aanbiedt en/of een PLUS Ophaalpunt heeft. En vind snel alle andere winkelinformatie die voor jou handig kan zijn (zoals openingstijden en adresgegevens).

Download de PLUS app voor Android of iOS