Broodpudding met appel en chocolade
Ontbijt
4 pers.
ca. 20 Min
Ingrediënten
8 sneetjes PLUS Volkorenbrood
2 stuks PLUS Handappels Jonagold
4 stuks Bio+ Eieren
200 ml PLUS Halfvolle melk
1 tl PLUS Kaneel gemalen
100 gram Moment Pick & Mix chocolade
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 graden en vet 4 kleine ovenschaaltjes in met een klein beetje boter.
Klop de eieren los met de melk en de kaneel.
Was de appels en snijd deze in gelijke plakken. Verdeel de sneetjes brood samen met de appelplakjes over de ovenschaaltjes en verdeel het melkmengsel hierover. Plaats de schaaltjes 15-20 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
Garneer de broodpuddinkjes vlak voor het serveren met de chocolade.
Meer recepten in de categorie
Broodpudding met appel is echt een verwengerechtje voor in het weekend. Dit broodpudding recept garneer je met chocolade, lekker he! Houd je niet van chocolade? Geen probleem! Garneer dan de appel broodpudding zonder chocolade, ook erg lekker. Echt een recept om je vingers bij af te likken.
Wist je dat je broodpudding ook goed kan maken met wat ouder brood? Zo hoef je minder eten te verspillen en kun je je iets wat oude brood nog voor een ander mooi recept gebruiken!