1. PLUS/
  2. Voor jou
  3. /Recepten
  4. /Broodpudding met appel en chocolade
« TERUG

Broodpudding met appel en chocolade

Dit is een verwengerechtje voor in het weekend. De broodpudding garneer je met chocolade, lekker! Echt een recept om je vingers bij af te likken.

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en vet 4 kleine ovenschaaltjes in met een klein beetje boter.
  2. Klop de eieren los met de melk en de kaneel.
  3. Was de appels en snijd deze in gelijke plakken. Verdeel de sneetjes brood samen met de appelplakjes over de ovenschaaltjes en verdeel het melkmengsel hierover. Plaats de schaaltjes 15-20 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
  4. Garneer de broodpuddinkjes vlak voor het serveren met de chocolade.

Deel:

Ontbijt

Ca. 20 minuten

4 personen

Ingrediënten

  • 8 sneetjes PLUS Volkorenbrood
  • 2 stuks PLUS Handappels Jonagold
  • 4 stuks Bio+ Eieren
  • 200 ml PLUS Halfvolle melk
  • 1 tl PLUS Kaneel gemalen
  • 100 gram Moment Pick & Mix chocolade

Ingrediënten