Je gebruikt een verouderde browser
Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.
Producten
Verse maaltijdpakketten en soeppakketten
Alle Verse maaltijdpakketten en soeppakkettenWild, haas, konijn, kalf, lam
Alle Wild, haas, konijn, kalf, lamZachte broodjes, bolletjes
Alle Zachte broodjes, bolletjesBroodbeleg zoet en hartig
Alle Broodbeleg zoet en hartigCrackers, knackebrod, roggebrood, rijstwafels
Alle Crackers, knackebrod, roggebrood, rijstwafelsKoffie, koffiemelk, suiker
Alle Koffie, koffiemelk, suikerPastasaus, tomatenpuree
Alle Pastasaus, tomatenpureeMaaltijdpakketten, mixen, sauzen
Alle Maaltijdpakketten, mixen, sauzenGroenteconserven, vruchtenconserven
Alle Groenteconserven, vruchtenconservenVleesconserven, visconserven
Alle Vleesconserven, visconservenSnacksaus, mayonaise
Alle Snacksaus, mayonaiseGroentesaus, vleessaus, vissaus
Alle Groentesaus, vleessaus, vissausSlasaus, sladressing, slaversierders
Alle Slasaus, sladressing, slaversierdersKauwgom, pepermunt, keelsnoepjes
Alle Kauwgom, pepermunt, keelsnoepjesNatuurlijke, biologische voeding
Alle Natuurlijke, biologische voedingToiletpapier, keukenpapier, tissues
Alle Toiletpapier, keukenpapier, tissuesKaarsen, lucifers, aanstekers, brandbare stoffen
Alle Kaarsen, lucifers, aanstekers, brandbare stoffenVernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.
Petit fours, of mini gebakjes op zijn Nederlands, zijn heerlijk bij een kopje koffie of thee. Helemaal als je ze zelf maakt. En dat is echt niet zo moeilijk.
Hazelnoot en koffie kunnen uitstekend samen. Deze mokka hazelnoot petit fours zijn het perfecte bewijs hiervoor.
Het recept
Los de koffie op in 1 eetlepel kokend water. Klop met de mixer of in de keukenmachine de boter met de poedersuiker en eidooier in 6-8 minuten tot een witte en romige crème. Voeg daarna druppelsgewijs de koffie toe en klop tot een gladde botercrème.
Steek uit de plakjes cake 24 rondjes van 4 centimeter doorsnee. Schep op de helft van de cakerondjes een beetje mokkacrème. Dek af met de andere cakerondjes. Besmeer vervolgens ook de zij- en bovenkant van de petitfours dun met mokkacrème.
Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan goudbruin en schud ze op een bord. Rol de petitfours door de noten en garneer ze met de mokkaboontjes. Zet de petitfours minimaal 30 minuten in de koelkast om stevig te worden. Laat voor de beste smaak de petitfours voor serveren weer op kamertemperatuur komen. Dan zullen je gasten nog meer genieten.
Deel:
Gebak
Ca. 40 minuten + ca. 30 minuten opstijven
12 stuks
Ingrediënten
Ingrediënten
OOK INTERESSANT