1. PLUS/
  2. Voorwaarden
  3. /Actievoorwaarden
  4. /Nergens Goedkoper

Nergens Goedkoper garantie

‘Nergens Goedkoper’ garantie - voorwaarden en spelregels

Wat houdt de ‘Nergens Goedkoper’ garantie in?

De ‘Nergens Goedkoper’ garantie is te herkennen aan het stempel ‘Nergens Goedkoper’. Heb je een actieproduct met het stempel ‘Nergens Goedkoper’ bij ons gekocht en zie je ditzelfde actieproduct tegen een lagere actieprijs in een folder van een andere supermarkt in dezelfde vestigingsplaats als jouw PLUS in een overlappende actieperiode? Dan past PLUS de actieprijs in de toekomst aan.

Waarop en wanneer is de ‘Nergens Goedkoper’ garantie van toepassing?

  • De ‘Nergens Goedkoper’ garantie geldt alleen gedurende de actieperiode zoals vermeld in de folder. De ‘Nergens Goedkoper’ garantie geldt alleen voor volledig identieke producten: merk, verpakking, inhoud, smaak (deze artikelen hebben dezelfde EAN-code).
  • De ‘Nergens Goedkoper’ garantie geldt ten opzichte van álle supermarkten in dezelfde vestigingsplaats als jouw PLUS.
  • Andersoortige winkels dan hierboven beschreven, zoals bijvoorbeeld drogisterijen, slijterijen, speciaalzaken, bouwmarkten, zelfbedieningsgroothandels, etc. zijn uitgesloten.
  • Alle acties bij andere supermarkten in combinatie met andere waarde middelen, zoals bijvoorbeeld sparen voor korting en premiums, zijn als vergelijk uitgesloten van de ‘Nergens Goedkoper’ garantie.

PLUS behoudt zich het recht voor de voorwaarden tussentijds te wijzigen, indien daartoe aanleiding bestaat.