Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Zakelijk boodschappen bestellen bij PLUS

Zakelijk boodschappen bestellen bij PLUS

Bij PLUS kun je ook je zakelijke boodschappen bestellen. Makkelijk, snel en flexibel. Bestellen doe je eenvoudig op plus.nl of via de PLUS app, al vanaf 25 euro aan boodschappen. Met.PLUS Express bezorgen sommige van onze winkels al vanaf twee uur jouw spoedboodschappen.

Nieuw: zakelijk bestellen en digitaal sparen via de PLUS app

Zakelijke klanten kunnen vanaf nu ook via de PLUS app online bestellen en digitaal sparen. Ben je een nieuwe klant? Registreer dan eerst via plus.nl en log daarna in op de PLUS app.

Wat ook heel lekker werkt, is dat jouw zakelijke boodschappen gewoon bij jouw lokale PLUS vandaan komen. Waardoor je altijd dezelfde bezorger hebt: een vertrouwd gezicht, die langskomt wanneer het jou uitkomt. Daarnaast is betalen middels factuur geen probleem en kun je met meerdere (sub)accounts gemakkelijk bestellen per afdeling of vestiging. Wij zorgen er voor dat het voor jouw bedrijf lekker werkt.

De voordelen van zakelijk boodschappen bestellen bij PLUS

  • Je kan de boodschappen al laten bezorgen vanaf 25 euro aan producten
  • Maak persoonlijke afspraken met jouw lokale PLUS ondernemer
  • Betalen op rekening is mogelijk, vraag jouw lokale PLUS ondernemer naar de mogelijkheden
  • Onverwachts een meeting? Je boodschappen al vanaf 2 uur op kantoor bezorgd met PLUS Express
  • Een vertrouwd gezicht: we bieden een vast aanspreekpunt en een vaste bezorger
  • We hebben een breed assortiment en wekelijks vele aanbiedingen!

Ons zakelijk assortiment

Bij PLUS vind je alles voor de zakelijke boodschappen. Van zakelijke lunch, tot koffie en thee en de juiste schoonmaakproducten om de werkplekken schoon te maken. Uiteraard hebben we nog veel meer! Zoals specifieke producten voor baby’s en kinderen (handig voor de kinderopvang) en producten die lekker zijn als tussendoortje om er nog even tegenaan te kunnen. 

Bekijk zakelijk assortiment

Zakelijk boodschappen bestellen bij PLUS is persoonlijk en flexibel

Je zakelijke boodschappen bestellen bij PLUS heeft nog meer voordelen. Door boodschappen te doen bij jouw lokale PLUS supermarkt steun je jouw lokale ondernemers. De producten zijn afkomstig uit jouw directe omgeving en dat heeft zo zijn voordelen. Zo is er voor jouw bedrijf een vast aanspreekpunt. Ook is er in overleg vaak veel mogelijk en is jouw ondernemer flexibel bij extra verzoeken. Betalen op rekening is bij veel van onze PLUS supermarkten na overleg mogelijk, daarnaast kan je kiezen voor een automatische incasso of pin.

Met ons brede assortiment en wekelijkse aanbiedingen in de verschillende productcategorieën kunnen we alle soorten bedrijven dienen en kan de bezorging zelfs gratis zijn.

Bedrijven en kantoren

Alles voor de lunch op kantoor, vers brood en beleg, sap en koffie. Ook voor de vrijdagmiddagborrel of voor een verjaardag ben je bij ons aan het juiste adres.

Lees meer

Zorginstellingen

Bij ons bestel je ook de boodschappen voor zorginstelling eenvoudig online. Van dierenarts- tot huisarts of tandartspraktijk. We bieden een uitgebreid verantwoord assortiment, lekkers voor bij de koffie en de juiste schoonmaakmiddelen. Alles met zorg voor jou verzameld. 

Lees meer

Kinderopvang

Fruithapjes, luiers en tussendoortjes, ook voor de allerkleinsten bieden wij een ruim en lekker vers assortiment. Bezorgd tot in de keuken, wanneer het jou uitkomt. 

Lees meer

PLUS Express: nu besteld, over 2 uur bezorgd 

Onverwacht een borrel? Plotseling door de voorraad luiers heen? Geen koekjes meer voor bij de koffie? Bestel ook de zakelijke boodschappen met PLUS Express, en wij bezorgen ze over twee uur bij jou op locatie. 

Meer over PLUS Express

Ervaring met het bestellen van zakelijke boodschappen bij PLUS

Benieuwd naar de ervaring van andere zakelijke klanten van PLUS? Lees de verhalen van klanten die je voorgingen en ontdek of zakelijk boodschappen bestellen ook iets voor jouw bedrijf is. 

Sjoerd van der Leeden (De Groot Mobiliteit), zakelijk klant van PLUS Versteeg “Je bouwt na verloop van tijd een band op met je bezorger. Hij of zij weet waar de boodschappen naar toe moeten en helpt daar ook bij!” 

Lees zijn verhaal

Joan van Klij (CF Groep Meerkerk), zakelijk klant van PLUS Versteeg "Online bestellen bij PLUS bevalt erg goed: het werkt makkelijk en snel. En het fijne is dat we flexibel zijn in hoe vaak en hoeveel per keer we willen bestellen!”  

Lees volledige verhaal

Vragen over zakelijk boodschappen bestellen?

Dan kun je bellen met PLUS (gratis):
0800 - 222 444 3 | ma - vrij | 09:00 - 20:00 en za | 09:00 - 16:00

Veelgestelde vragen over zakelijk bestellen en boodschappen op factuur

Hoe kan ik me inschrijven als zakelijke klant?

Tijdens het registreren van je Mijn PLUS account kun je aangeven of je een particuliere of zakelijke klant bent. Het is verstandig om vooraf contact op te nemen met jouw PLUS Supermarkt voor een debiteurennummer. Klik hier om een Mijn PLUS account aan te maken. Hulp nodig bij het aanmaken van een Mijn PLUS account als zakelijke klant? Bekijk dan hier het stappenplan.

Hoe kan ik als zakelijke klant betalen?

De eerste bestelling dien je met een pinbetaling te voldoen. Vanaf de tweede bestelling is het ook mogelijk, in overleg met jouw PLUS*, om te kiezen voor betalen op rekening, eenmalige machtiging of via doorlopende machtiging te betalen.

*Informeer vooraf welke betaalmogelijkheden jouw PLUS aanbiedt.

Zijn alle genoemde prijzen op de website inclusief btw?

Ja, alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief btw.

Wat zijn hoofd- en subaccounts?

Vanaf nu heb je de mogelijkheid om binnen je huidige account meerdere onderliggende accounts aan te maken. Zo heb jij, als overkoepelende organisatie, de mogelijkheid om accounts aan te maken voor andere locaties en vestigingen. Al deze nieuwe voordelen zijn in te stellen op de pagina 'Gebruikers' in je zakelijk account, nadat je bent ingelogd. Zo behoud je makkelijker het overzicht en win je kostbare tijd.