1. PLUS/
  2. Zakelijk

Zakelijke boodschappen bestellen bij PLUS

Bij PLUS bezorgen we ook veel bij bedrijven. Wij bezorgen je bestelling netjes tot in de kantine en wanneer het jou uitkomt. Bestel de zakelijke boodschappen eenvoudig online op je werk. Bijvoorbeeld vanaf je werkplek, via de website, of onderweg met de PLUS app. Zo hebben jij en jouw collega's zonder zorgen alle producten voor een zakelijke lunch, koffie & thee of werkborrel snel in huis.

De voordelen van zakelijke boodschappen bestellen bij PLUS

  • Je kan de boodschappen al laten bezorgen vanaf 25 euro aan producten
  • Maak persoonlijke afspraken met jouw lokale PLUS ondernemer
  • Betalen op rekening is mogelijk, vraag jouw lokale PLUS ondernemer naar de mogelijkheden
  • Onverwachts een meeting? Je boodschappen al vanaf 2 uur op kantoor bezorgd met onze PLUS Express service
  • Een vertrouwd gezicht: we bieden een vast aanspreekpunt en een vaste bezorger
  • We hebben een breed assortiment en wekelijks vele aanbiedingen!

Ook hebben we alles voor het diner op werk op een rijtje gezet. En de schoonmaakproducten die je nodig hebt voor het schoonmaken van de werkplekken vind je in ons assortiment. Uiteraard hebben we nog veel meer! Zoals specifieke producten voor baby’s en kinderen (handig voor de kinderopvang) en producten die ook lekker zijn als tussendoortje.

Jouw producten er nog niet tussen gevonden? Hier een overzicht van al onze producten.

Zakelijk bestellen bij PLUS is persoonlijk en flexibel

Je zakelijke boodschappen bestellen bij PLUS heeft nog meer voordelen. Door boodschappen te doen bij jouw lokale PLUS supermarkt steun je jouw lokale ondernemers. De producten zijn afkomstig uit jouw directe omgeving en dat heeft zo zijn voordelen. Zo is er voor jouw bedrijf een vast aanspreekpunt. Ook is er in overleg vaak veel mogelijk en is jouw ondernemer flexibel bij extra verzoeken. Betalen op rekening is bij veel van onze PLUS supermarkten na overleg mogelijk, daarnaast kan je kiezen voor een automatische incasso of pin.

Met ons brede assortiment en wekelijkse aanbiedingen in de verschillende productcategorieën kunnen we alle soorten bedrijven dienen en kan de bezorging zelfs gratis zijn.

Allerlei soorten MKB’ers

Je vindt bij ons alle boodschappen voor de lunch, zoals lekker vers afgebakken brood tot sluitingstijd, vers gesneden beleg, sappen en onze Fairtrade koffie. Ook voor de vrijdagmiddagborrel of voor een zakelijk diner ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn niet voor niets al jaren de beste wijnsupermarkt van Nederland. Naast de beste wijnen kan je kiezen uit verschillende borrelhapjes, (speciaal)bieren en frisdrank.

Zorginstellingen

Boodschappen online bestellen voor zorginstellingen zoals bijvoorbeeld woongroepen, dagbesteding, ouderenzorg, thuiszorg en gehandicaptenzorg? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Naast ons uitgebreide verantwoord assortiment, bieden wij meer producten die passen bij een zorginstelling. Denk aan vers groenten en fruit, vers afgebakken brood, iets lekkers voor bij de koffie voor het bezoek dat langskomt, en allerlei drogisterij-artikelen. Alle producten zijn van hoge kwaliteit, met zorg voor jou uitgezocht. Variërend van A-merken tot ons eigen huismerk.

Kinderopvang

Vers fruit, fruithapjes, sapjes, luiers en tussendoortjes, ook voor de allerkleinsten bieden wij een ruim en lekker vers assortiment. Jouw boodschappen worden op het door jouw gekozen tijdstip bezorgd tot aan de keuken. Daarnaast profiteer je ook online van onze scherpe kortingsacties.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het bezorgen van boodschappen bij jouw bedrijf? Neem contact op en wij verbinden je graag door met de ondernemer van jouw lokale PLUS supermarkt.

Vragen over zakelijk bestellen?

Bellen met PLUS (gratis)
0800 - 222 444 3
ma - vrij | 08:00 - 19:00 en za | 08:00 - 16:00


Veelgestelde vragen over zakelijk bestellen en boodschappen op factuur

Hoe kan ik me inschrijven als zakelijke klant?
Tijdens het registreren van je Mijn PLUS account kun je aangeven of je een particuliere of zakelijke klant bent. Het is verstandig om vooraf contact op te nemen met jouw PLUS Supermarkt voor een debiteurennummer. Klik hier om een Mijn PLUS account aan te maken.

Hoe kan ik als zakelijke klant betalen?
De eerste bestelling dien je met een pinbetaling te voldoen. Vanaf de tweede bestelling is het ook mogelijk, in overleg met jouw PLUS, om te kiezen voor betalen op rekening, eenmalige machtiging of via doorlopende machtiging te betalen.

*Informeer vooraf welke betaalmogelijkheden jouw PLUS aanbiedt.

Zijn alle genoemde prijzen op de website inclusief btw?
Ja, alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief btw.