1. PLUS/
  2. Zakelijk
Zakelijk bestellen bij PLUS

Zakelijk bestellen

  • Bezorging vanaf 25 euro
  • Bezorgd wanneer het jou uitkomt
  • Bezorgd tot in de kantine
  • Betalen op rekening* of met pin

De voordelen van zakelijk bestellen bij PLUS

Eenvoudig je zakelijke boodschappen online bestellen. Wij bezorgen je bestelling netjes tot in de keuken of kantine. Vanuit je werk zonder zorgen alle producten voor een zakelijke lunch of borrel snel in huis.

  • Makkelijk bestelsysteem met handige lijstjes en opslagfunctie favoriete bestellingen
  • Vers is ook echt vers (o.a. brood, vleeswaren en fruit)
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan ons unieke spaarsysteem met 50 procent rendement

Ook hebben we alles voor het diner op werk op een rijtje gezet. Na het diner met collega’s een schoonmaak gepland op werk? Ook schoonmaakproducten die je nodig hebt voor het schoonmaken van de werkplekken vind je in ons assortiment. En we hebben uiteraard nog meer! Zoals specifieke producten voor baby’s en kinderen (handig voor de kinderopvang) en producten die ook lekker zijn als tussendoortje.

Jouw producten er nog niet tussen gevonden? Hier een overzicht van al onze producten.

De voordelen voor bedrijven

Je vindt bij ons alle boodschappen voor de lunch, zoals lekker vers brood, beleg en sappen en onze Fairtrade koffie. Ook voor de borrelboodschappen ben je bij ons aan het juiste adres, we zijn niet voor niets al jaren de beste wijnsupermarkt. Naast de beste wijnen kun je kiezen uit verschillende borrelhapjes, (speciaal)bieren en frisdrank.

De voordelen voor zorginstellingen

Online bestellen bij PLUS betekent kiezen uit ruim 16.000 producten. Iets lekkers voor bij de koffie, vers brood, drogisterij-artikelen, alle producten zijn van hoge kwaliteit, met zorg voor jou uitgezocht. Variërend van A-merken tot ons eigen huismerk.

De voordelen voor de kinderopvang

Vers fruit, fruithapjes, sapjes en tussendoortjes, ook voor de allerkleinsten bieden wij een ruim en lekker vers assortiment. Je boodschappen worden op het door jouw gekozen tijdstip bezorgd tot aan de keuken. Daarnaast profiteer je ook online van onze scherpe kortingsacties.

Contact

Bellen met PLUS (gratis)
0800 - 222 444 3
ma - vrij | 08:00 - 19:00 en za | 08:00 - 16:00


Veelgestelde vragen

Hoe kan ik me inschrijven als zakelijke klant?
Tijdens het registreren van je Mijn PLUS account kun je aangeven of je een particuliere of zakelijke klant bent. Het is verstandig om vooraf contact op te nemen met jouw PLUS Supermarkt voor een debiteurennummer. Klik hier om een Mijn PLUS account aan te maken.

Hoe kan ik als zakelijke klant betalen?
De eerste bestelling dien je met een pinbetaling te voldoen. Vanaf de tweede bestelling is het ook mogelijk, in overleg met jouw PLUS, om te kiezen voor betalen op rekening, eenmalige machtiging of via doorlopende machtiging te betalen.

*Informeer vooraf welke betaalmogelijkheden jouw PLUS aanbiedt.

Zijn alle genoemde prijzen op de website inclusief btw?
Ja, alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief btw.