
3-in-de-pan met banaan
Lunch
4 pers.
ca. 25 Min
Ingrediënten
3 rijpe bananen
50 g rozijnen
4 eieren
1 tl gemalen kaneel
100 g zelfrijzend bakmeel
100 ml melk
20g boter
Ahoornsiroop
Bereidingswijze
Prak 2 bananen fijn met rozijnen, eieren en kaneel. Zeef het meel en een snufje zout erboven en roer het er goed door. Verdun het beslag met de melk tot het de dikte van yoghurt heeft.
Snijd de resterende banaan in dunne plakjes. Verhit telkens een beetje van de boter in de pan en schep er drie hoopjes beslag in van ca. 10 cm. Verdeel de plakjes banaan over het beslag.
Bak de pannenkoekjes in 4 minuten gaar en keer ze halverwege. Houd ze warm op een bord onder aluminiumfolie.
Serveer de pannenkoekjes met de ahornsiroop.
Meer recepten in de categorie