3x anders uit de zee - Recepten
Go-Tan roept uit voorzorg de Gebakken Uitjes 500 gram terug. De zakken kunnen mogelijk metaaldeeltjes bevatten.
Lees meer Verberg deze melding

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. 3x anders uit de zee

3x anders uit de zee

3x anders uit de zee product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • Gerookte zalm
  • rode kool
  • tzatziki
  • crostini
  • garnalen
  • witlof
  • Griekse yoghurt
  • zeekraal
  • Granny Smith appel
  • oesters
  • rode wijnvinaigrette
  • sjalot
  • venkel
Bereiden
Leg een plakje gerookte zalm op een knapperige crostini. Garneer dit met een toefje ingelegde rode kool. Maak het af met een klein beetje tzatziki.
Schep een beetje garnalen in een witlofschuitje. Geef het een frisse twist met een beetje Griekse yoghurt en een plukje zeekraal. Garneer met een klein stukje Granny Smith appel.
Neem de oester in uw hand met de platte kant naar boven. Steek de oester voorzichtig open via de achterkant van de schelp met een oestermesje. Maar pas op, dit is een gevaarlijk klusje. Gebruik een theedoek om uw handen te beschermen. Oester combineren heel lekker met rode wijnvinaigrette met sjalot en dun geschaafde venkel. Garneer met een fris partje appel.