
3x anders uit de zee
4 pers.
ca. 30 min
Frans
Ingrediënten
Gerookte zalm
rode kool
tzatziki
crostini
garnalen
witlof
Griekse yoghurt
zeekraal
Granny Smith appel
oesters
rode wijnvinaigrette
sjalot
venkel
Bereidingswijze
Leg een plakje gerookte zalm op een knapperige crostini. Garneer dit met een toefje ingelegde rode kool. Maak het af met een klein beetje tzatziki.
Schep een beetje garnalen in een witlofschuitje. Geef het een frisse twist met een beetje Griekse yoghurt en een plukje zeekraal. Garneer met een klein stukje Granny Smith appel.
Neem de oester in uw hand met de platte kant naar boven. Steek de oester voorzichtig open via de achterkant van de schelp met een oestermesje. Maar pas op, dit is een gevaarlijk klusje. Gebruik een theedoek om uw handen te beschermen. Oester combineren heel lekker met rode wijnvinaigrette met sjalot en dun geschaafde venkel. Garneer met een fris partje appel.
Meer recepten in de categorie