Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. 3x anders uit de zee

3x anders uit de zee

Ingrediënten

  • Gerookte zalm
  • rode kool
  • tzatziki
  • crostini
  • garnalen
  • witlof
  • Griekse yoghurt
  • zeekraal
  • Granny Smith appel
  • oesters
  • rode wijnvinaigrette
  • sjalot
  • venkel
3x anders uit de zee product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Voorgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Leg een plakje gerookte zalm op een knapperige crostini. Garneer dit met een toefje ingelegde rode kool. Maak het af met een klein beetje tzatziki.
  2. Schep een beetje garnalen in een witlofschuitje. Geef het een frisse twist met een beetje Griekse yoghurt en een plukje zeekraal. Garneer met een klein stukje Granny Smith appel.
  3. Neem de oester in uw hand met de platte kant naar boven. Steek de oester voorzichtig open via de achterkant van de schelp met een oestermesje. Maar pas op, dit is een gevaarlijk klusje. Gebruik een theedoek om uw handen te beschermen. Oester combineren heel lekker met rode wijnvinaigrette met sjalot en dun geschaafde venkel. Garneer met een fris partje appel.