Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Aardappel gehaktschotel

Aardappel gehaktschotel

Ingrediënten

  • 3 stuk(ken) bosuitjes (in ringetjes)
  • 2 stuk(ken) sjalotten (fijngesneden)
  • 1 pak(je) PLUS kaassaus
  • 1 zak(je) jong belegen geraspte kaas
  • 2 el Lanfranchi walnootolie
  • 1 1/2 stuk(ken) puntpaprika (in blokjes)
  • 1 teentje(s) knoflook (uitgeperst)
  • 500 g panklare aardappelschijfjes
  • 400 g half om half gehakt
  • 1 pot(ten) zongedroogde tomaatjes
Aardappel gehaktschotel product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit de walnootolie in een ruime koekenpan en bak het gehakt rul. Maak ondertussen de kaassaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de sjalot met de knoflook, bosuitjes, zongedroogde tomaatjes en puntpaprika blokjes toe aan het gehakt. Voeg als laatste de aardappelschijfjes en de kaassaus er aan toe en laat even zachtjes doorkoken. Schep het geheel in een ovenschaal en bestrooi met de geraspte kaas. Verwarm in een voorverwarmde oven op 200ºC.

Variatie

Serveer met een lekkere salade en stokbrood. Drankentip: Grolsch Radler

    Voedingswaarde

  • Kcal 478
  • Eiwit 25 g
  • Koolhydraten 28 g
  • Vet 30 g