
Aardappel-groentepannetje met oude kaas
Hoofdgerecht
1 pers.
ca. 20 min
Europees
Ingrediënten
1 eetlepel olijfolie
200 gram krieltjes (koelvers, mini)
250 gram roerbakgroenten (koelvers, Italiaanse stijl)
0.5 bakjes champignons (in plakjes, à 250 g)
25 gram rucola
25 gram oude kaas
Bereidingswijze
1. Verhit de olie in een hapjespan. Bak de krieltjes in 8 min. goudgeel.
2. Voeg de roerbakgroenten toe en bak de groenten al omscheppend 3 min. Schep de champignons erdoor en bak de groenten in nog 3 min. gaar.
3. Schep de rucola erdoor en breng op smaak met zout en peper. Rasp royaal de oude kaas boven het aardappelgroentepannetje.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
445 kcal
Vetten
19 gram
Waarvan verzadigd vet
8 gram
Koolhydraten
44 gram
Vezels
13 gram
Eiwitten
18 gram
Zout
1 gram
Meer recepten in de categorie