Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Aardappelpizza met paddenstoel en noten

Aardappelpizza met paddenstoel en noten

Ingrediënten

  • 1 rol PLUS vers pizzadeeg (à 400 g)
  • 4 Gourmandine aardappelen, ongeschild
  • 2 bakjes paddenstoelen- seizoensmelange (à 200 g), schoongemaakt
  • 2 bollen mozzarella (à 125 g), grof gescheurd
  • 50 g amandelen
  • 50 g walnoten
  • 3 takjes tijm, alleen de blaadjes
  • olijfolie, om te besprenkelen
  • EXTRA bakplaat
Aardappelpizza met paddenstoel en noten product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 10 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor volgens de aanwijzingen bij het pizzadeeg. Rol het deeg af en leg met het bakpapier op de bakplaat
  2. Boen de aardappelen schoon en snijd ze flinterdun, in plakjes van 1-2 ml
  3. Verdeel de aardappelplakjes met de paddenstoelen, mozzarella, amandelen, walnoten en tijm over het pizzadeeg. Bestrooi met zout en peper naar smaak
  4. Bak de pizza in de voorverwarmde oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar. Besprenkel de pizza met olijfolie en snijd in stukken.

    Voedingswaarde

  • Kcal 755
  • Eiwit 28 g
  • Koolhydraten 70 g
  • Vet 39 g