
Aardappelsalade met Hela Mosterd-Dille Dressing
2 pers.
ca. 30 min
Hollands
Ingrediënten
450 g krieltjes
100 g groene asperges
5 g verse dille
1/2 komkommer
1 ei (gekookt)
1 rode ui
1 handje geroosterde amandelen
Olijfolie
Hela Mosterd-Dille Dressing
Bereidingswijze
Verhit de olie in een pan en bak de krieltjes goudbruin.
Pel en halveer het gekookte ei.
Snijd de rode ui in ringen.
Snijd de ongeschilde komkommer in dunne plakken.
Schil de asperges.
Kook de asperges 3 tot 5 minuten met een snufje zout.
Verdeel de krieltjes over twee borden en verdeel hierover de asperges, komkommer, rode ui, ei en garneer met de geroosterde amandelen.
Dresseer met Hela Mosterd-Dille Dressing.
Variatietip!
Liever vegan? Laat het gekookte ei achterwege.