Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Aardappelsalade met Hela Mosterd-Dille Dressing

Aardappelsalade met Hela Mosterd-Dille Dressing

Ingrediënten

  • 450 g krieltjes
  • 100 g groene asperges
  • 5 g verse dille
  • 1/2 komkommer
  • 1 ei (gekookt)
  • 1 rode ui
  • 1 handje geroosterde amandelen
  • Olijfolie
  • Hela Mosterd-Dille Dressing
Aardappelsalade met Hela Mosterd-Dille Dressing product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Bijgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 2 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit de olie in een pan en bak de krieltjes goudbruin.
  2. Pel en halveer het gekookte ei.
  3. Snijd de rode ui in ringen.
  4. Snijd de ongeschilde komkommer in dunne plakken.
  5. Schil de asperges.
  6. Kook de asperges 3 tot 5 minuten met een snufje zout.
  7. Verdeel de krieltjes over twee borden en verdeel hierover de asperges, komkommer, rode ui, ei en garneer met de geroosterde amandelen.
  8. Dresseer met Hela Mosterd-Dille Dressing.

Variatie

Liever vegan? Laat het gekookte ei achterwege.