

Aardappelsalade met rolmops
4 pers.
ca. 30 min
5.11 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 kilo Kruimige aardappel
1 stuk Ijsbergsla
3 stuks Augurk
1 stuk Sjalotten
2 tenen Knoflook
4 eetlepel Mayonaise
4 stuks Ouwehand Rolmops
10 gram Peterselie
Bereidingswijze
1. Snijd de aardappels in stukjes en kook gaar in gezouten water. Giet af en laat even droogstomen.
2. Was intussen de sla en snijd in reepjes. Snijd de augurk in blokjes, snipper de sjalot en hak de knoflook fijn.
3. Meng de mayonaise met de augurk, kappertjes en sjalot. Breng op smaak met peper en zout
4. Meng de aardappelblokjes met de ijsbergsla en de dressing. Serveer met de rolmopsen en garneer met wat fijn gehakte peterselie.
Meer recepten in de categorie