

Aardappelsalade met zachtgekookte eieren en veldsla
4 pers.
ca. 40 min
5.60 voor 4 pers.
Ingrediënten
700 gram Krieltjes
8 stuks Eieren
100 gram Augurken
3 stuks Bosuien
10 gram Bieslook
10 gram Koriander
3 eetlepel Mayonaise
3 eetlepel Griekse yoghurt
1 eetlepel Kerrie
85 gram Veldsla
Bereidingswijze
1. Kook de krieltjes in gezouten water gaar tot je er met een vork makkelijk in kunt prikken. Giet af en laat 15 minuten afkoelen.
2. Breng ondertussen een pan met water aan de kook. Voeg wanneer het water kookt de eieren toe en kook 7 minuten. Giet het water af en spoel de eieren direct af met koud water.
3. Snij de augurk in kleine blokjes, de bosui in ringen en hak de bieslook en koriander fijn. Meng in een grote kom samen met de mayonaise, Griekse yoghurt en kerriepoeder.
4. Voeg de veldsla en krieltjes toe en meng door. Snij de eieren in kwarten en meng voorzichtig door de salade heen. Breng het geheel indien nodig verder op smaak met peper en zout en dien direct op.
Meer recepten in de categorie