
Aardbeien met balsamico en kokosroom
4 pers.
ca. 15 min
Ingrediënten
1 blik kokosmelk van 400 ml
400 g aardbeien
2 el balsamicoazijn
4 el honing
100 g hazelnoten, ongezouten
Bereidingswijze
Zet de kokosmelk minstens 6 uur in de koelkast.
Snijd de aardbeien in partjes.
Meng de balsamico en 2 eetlepels honing door elkaar en meng dit door de aardbeien.
Laat de aardbeien 30 minuten staan.
Hak de hazelnoten grof en rooster ze in een koekenpan lichtbruin; voeg 2 eetlepels honing toe en roer even door tot de honing lichtbruin wordt.
Schep de nootjes op een bakpapiertje.
Haal de kokosmelk uit de koelkast en schep de dikke room eraf.
Klop de room luchtig met een mixer.
Verdeel de aardbeien over vier kommetjes en verdeel de hazelnoten en room erover.