1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Affogato met amandelroom

Affogato met amandelroom

Affogato met amandelroom product foto
  • Ingredienten:

  • 125 ml slagroom
  • 2 el suiker
  • 2 el amandellikeur
  • 4 koffiecups espresso oro (PLUS)
  • 4 bollen vanilleroomijs
  • 2 el amandelschaafsel, geroosterd
  • EXTRA 4 glazen
Bereiden
Klop de slagroom met de suiker en amandellikeur stijf.
Bereid 4 koffiecups espresso oro (PLUS). Schep in 4 glazen een bol vanilleroomijs. Schenk de espresso over het ijs en garneer met een dot amandelroom en geroosterd amandelschaafsel.
Zet de rest van de amandelroom in een mooi schaaltje op tafel.
Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 3 g
  • koolhydraten
  • 21 g
  • vet
  • 19 g
  • Kcal
  • 285
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie