Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Affogato met amandelroom

Affogato met amandelroom

Ingrediënten

  • 125 ml slagroom
  • 2 el suiker
  • 2 el amandellikeur
  • 4 koffiecups espresso oro (PLUS)
  • 4 bollen vanilleroomijs
  • 2 el amandelschaafsel, geroosterd
  • EXTRA 4 glazen
Affogato met amandelroom product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Klop de slagroom met de suiker en amandellikeur stijf.
  2. Bereid 4 koffiecups espresso oro (PLUS). Schep in 4 glazen een bol vanilleroomijs. Schenk de espresso over het ijs en garneer met een dot amandelroom en geroosterd amandelschaafsel.
  3. Zet de rest van de amandelroom in een mooi schaaltje op tafel.

    Voedingswaarde

  • Kcal 285
  • Eiwit 3 g
  • Koolhydraten 21 g
  • Vet 19 g