
Amuse van witte asperge met gerookte forel
Amuse
4 pers.
ca. 15 min
Frans
Ingrediënten
4 witte asperges (kort gekookt)
100 gram gerookte forelfilets
1 eetlepel zure room
1 theelepel mierikswortel
0 tuinkers
0 veldsla
Bereidingswijze
1. Snijd de asperges in dunne reepjes van ca. 3 centimeter lang.
2. Snijd de forel in even grote reepjes.
3. Klop de zure room met de mierikswortel los.
4. Vermeng dit met de asperge- en forelreepjes. Breng op smaak met zout en peper.
5. Schep op amuselepels of in kleine glaasjes en garneer royaal met tuinkers en veldsla.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
45 kcal
Vetten
2 gram
Waarvan verzadigd vet
1 gram
Koolhydraten
1 gram
Eiwitten
6 gram
Meer recepten in de categorie