1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Andijviesalade met frisse appel en amandelen

Andijviesalade met frisse appel en amandelen

Andijviesalade met frisse appel en amandelen product foto
  • Ingredienten:

  • 1 sinaasappel, schoongeboend
  • 3 el mayonaise
  • 200 g andijvie fijn (zak)
  • 1 frisse handappel (bijvoorbeeld jonagold), in schijfjes
  • 1 rode ui,in halve ringen
  • 50 g gerookte amandelen
Bereiden
Rasp de oranje schil van de sinaasappel en pers uit.
Klop een dressing van de mayonaise, 3 eetlepels sinaasappelsap en de rasp.
Hussel de andijvie met de appel, de rode ui en de amandelen. Voeg peper naar smaak toe. Serveer de dressing apart.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 3 g
  • koolhydraten
  • 11 g
  • vet
  • 18 g
  • Kcal
  • 225
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie