Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Andijviesalade met frisse appel en amandelen

Andijviesalade met frisse appel en amandelen

Ingrediënten

  • 1 sinaasappel, schoongeboend
  • 3 el mayonaise
  • 200 g andijvie fijn (zak)
  • 1 frisse handappel (bijvoorbeeld jonagold), in schijfjes
  • 1 rode ui,in halve ringen
  • 50 g gerookte amandelen
Andijviesalade met frisse appel en amandelen product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Voorgerecht
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Rasp de oranje schil van de sinaasappel en pers uit.
  2. Klop een dressing van de mayonaise, 3 eetlepels sinaasappelsap en de rasp.
  3. Hussel de andijvie met de appel, de rode ui en de amandelen. Voeg peper naar smaak toe. Serveer de dressing apart.

    Voedingswaarde

  • Kcal 225
  • Eiwit 3 g
  • Koolhydraten 11 g
  • Vet 18 g