Appel-kaneelyoghurt met crumble
Ontbijt
4 pers.
ca. 20 Min
Ingrediënten
100 gram PLUS Tarwemeel
25 gram PLUS Havermout
125 gram PLUS Roomboter
4 stuks PLUS Handappels Evelina bio
2 eetlepels Bio+ Bloemenhoning
1 eetlepel PLUS Kaneel gemalen
400 ml PLUS Magere yoghurt
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden en meng het tarwemeel met de havermout en de roomboter. Kneed het mengsel tot een deeg en verdeel dit over een ingevette ovenschaal. Plaats de schaal 10-15 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
Snijd ondertussen de appels in gelijke blokjes en verwijder de klokhuizen. Meng de appelblokjes met de kaneel en de honing. Verdeel het appelmengsel, de yoghurt en de crumble over 4 glaasjes.
Meer recepten in de categorie
Appel, kaneel en crumble, een heerlijke combinatie! Lekker als toetje aan de ontbijttafel, of de brunchtafel natuurlijk. En je maakt het in een handomdraai. Dat is ook wel eens lekker.