Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Appel-rabarbercrumble

Appel-rabarbercrumble

Ingrediënten

  • 100 g havermout
  • 30 g biologische roomboter
  • 50 g honing
  • 1 zoete appel
  • 150 g rabarber
  • 25 g rozijnen
Appel-rabarbercrumble product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 50 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Maal de helft van de havermout fijn in een blender.
  3. Meng de gemalen havermout met de rest van de havermout.
  4. Snijd de boter in blokjes en kneed deze met de helft van de honing door het havermoutmengsel.
  5. Verwijder het klokhuis uit de appel en snijd hem in blokjes.
  6. Snijd de rabarber in stukjes.
  7. Meng de appel, rabarber en rozijnen met de rest van de honing.
  8. Schep het fruit-groentemengsel in een ovenschaal en verkruimel het havermoutmeel erover.
  9. Zet de schaal in de oven en laat de crumble 35 tot 40 minuten bakken.