Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Appelsandwiches met amandelpasta en chocola

Appelsandwiches met amandelpasta en chocola

Ingrediënten

  • 200 g geroosterde amandelen
  • Kokosolie
  • 3 el citroensap
  • 500 ml water
  • 4 rode appels
  • 80 g pure chocolade
Appelsandwiches met amandelpasta en chocola product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Tussendoor
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 8 personen

Bereidingswijze

  1. Pureer de amandelen met een keukenmachine of blender tot een gladde pasta.
  2. Voeg eventueel wat gesmolten kokosolie toe om de pasta smeuïger te maken.
  3. Meng het citroensap door het water.
  4. Verwijder het klokhuis van de appels met een appelboor.
  5. Snijd elke appel in 4 dikke plakken en leg ze 5 minuten in het water met citroensap en dep ze droog.
  6. Hak de chocolade grof.
  7. Smeer op de 8 grootste plakken appel wat amandelpasta en strooi er de gehakte chocolade over.
  8. Leg de andere 8 plakken op de plakken met de pasta en chocolade.