Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Appeltoetje met speculaas en roomijs

Appeltoetje met speculaas en roomijs

Ingrediënten

  • 4 bolletjes roomijs
  • 4 appels
  • 380 g speculaas
  • 1 tl kaneel
  • 1 handje bruine amandelen
  • 2 el honing
Appeltoetje met speculaas en roomijs product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de appels en verwijder de klokhuizen. Snijd de appels in stukjes. Verhit een koekenpan met een klontje boter en bak de appeltjes 8 minuten. Voeg de honing en kaneel toe en verwarm nog 5 minuten mee. Hak de speculaaskoekjes grof. Verdeel de helft van de gehakte koekjes over vier glazen. Vervolgens de helft van het appelmengsel. Herhaal tot de koekjes en appels op zijn. Schep op ieder toetje een flinke bol ijs en garneer met grof gehakte amandelen en wat kaneel.

    Voedingswaarde

  • Kcal 708
  • Eiwit 9 g
  • Koolhydraten 98 g
  • Vet 30 g