Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Asperge-Cremesoep met verse rundersoepballetjes en groenten

Asperge-Cremesoep met verse rundersoepballetjes en groenten

Ingrediënten

  • 1 bak(jes) kruidenboter
  • 250 g rundersoepballetjes
  • 1 zak(je) verpakking voorgebakken ciabatta brood
  • 1 zak(je) 150 gram soepgroenten
  • 1 l runderbouillon
  • 1 doos(jes) verpakking Knorr Dubbelpak Soepmix Asperge-Crème
  • 3 el olie
  • 1/2 stuk(ken) casinobrood
  • 2 el verse bieslook
Asperge-Cremesoep met verse rundersoepballetjes en groenten product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200º C.
  2. Zet 1 liter runderbouillon op met de inhoud van 1 zakje asperge-crème soepmix en breng dit al roerende aan de kook.
  3. Voeg vervolgens de soepgroenten en de gehaktballetjes er aan toe en laat het geheel nog 2 minuten zachtjes doorkoken.
  4. Haal de korstjes van het casinobrood, snijd de sneetjes in blokjes en bak deze blokjes in een hete koekenpan met wat olie krokant.
  5. Bak ondertussen het ciabattabrood af in de voorverwarmde oven. Strooi als laatste de bieslook over de soep.
  6. Serveer de soep met de verse croutons en het vers afgebakken ciabattabrood en kruidenboter.

    Voedingswaarde

  • Kcal 544
  • Eiwit 15 g
  • Koolhydraten 77 g
  • Vet 19 g