
Asperges met ham
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
Nederlands
Ingrediënten
1 kilogram ongeschilde asperges
1 doos vrije uitloop eieren
1 zakje Maggi mix voor aspergesaus
250 gram authentieke achterham
Bereidingswijze
1. Schil de asperges en snijd een stukje van de onderkant af. Leg de asperges in een pan en voeg een laagje water toe. Breng aan de kook en laat 5 minuten koken. Laat de asperges nog 10 minuten in het warme kookvocht garen. Giet het kookvocht af en laat de asperges uitlekken.
2. Breng in een pan een ruime hoeveelheid water aan de kook. Kook hierin de eieren in 7 minuten hard. Schrik ze vervolgens af in stromend koud water en pel ze.
3. Bereid de mix voor aspergesaus volgens de bereidingswijze op de verpakking.
4. Serveer de asperges met de saus, eieren en authentieke achterham. Eet smakelijk!
Meer recepten in de categorie