

Aubergine spiesjes met miso
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 40 min
3.59 voor 4 pers.
Ingrediënten
2 stuks Aubergine
4 eetlepel Honing
2 theelepel Miso
1 eetlepel Olijfolie mild
1 eetlepel Sojasaus
2 tenen Knoflook
1 theelepel Sesamzaad
1 stuk Bosuien
Bereidingswijze
1. Ook nodig: spiezen
2. Steek de bbq aan.
3. Snijd de aubergine in stukken. Meng de honing met de misopasta, olijfolie, sojasaus en de fijn gehakte knoflook. Meng met de aubergine en laat 20 minuten marineren.
4. Rijg aan de spiezen en bak 12 tot 15 minuten op de bbq, tot de aubergine gaar is. Smeer tussendoor in met wat van de overgebleven marinade.
5. Snijd de bosui in ringen. Garneer de spiezen met het sesamzaad en de bosui en dien direct op.
Meer recepten in de categorie