Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Aziatische hotdogs met ingelegde groenten

Aziatische hotdogs met ingelegde groenten

Ingrediënten

  • 100 ml azijn
  • 6 el suiker
  • 3 worteltjes
  • 1/4 komkommer
  • 8 knakworsten
  • 4 el mayonaise
  • 2 tl sambal
  • 4 takjes koriander, alleen de blaadjes
  • 50 g pinda’s
  • 4 witte pistoletjes
  • 4 el gefrituurde uitjes
Aziatische hotdogs met ingelegde groenten product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de azijn met de suiker en een theelepel zout op laag vuur tot de suiker is opgelost. Schrap de worteltjes en snijd in zo dun mogelijke sliertjes. Verwijder de uiteindes van de komkomer en schep de zaadlijsten eruit met een lepeltje. Snijd in dunne sliertjes van ongeveer 5 centimeter lang. Draai het vuur onder de azijn uit en voeg de groenten toe. Laat staan tot gebruik.
  2. Verwarm de knakworsten in hun eigen vocht op laag vuur. Meng de mayonaise met de sambal. Hak de korianderblaadjes en pinda’s grof. Halveer de pistoletjes in de lengte.
  3. Vul de pistoletjes met de knakworsten en de ingelegde groenten. Drizzle de sambalmayonaise er in dunne sliertjes over en top met de koriander, pinda’s en gefrituurde uitjes. Serveer direct.