Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Aziatische noodles met zoetzure komkommer

Aziatische noodles met zoetzure komkommer

Ingrediënten

  • 2 stuks komkommers
  • 150 gram sugar snaps
  • 1 stuk rode peper
  • 1 eetlepel witte basterdsuiker
  • 3 eetlepels azijn
  • 484 gram noodles
  • 500 gram gemengd gehakt
  • 400 gram Thaise roerbakgroente
  • 100 ml woksaus soja-sesam
  • 200 gram taugé
Aziatische noodles met zoetzure komkommer product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de komkommer in dunne linten (met een kaasschaaf of dunschiller). Verwijder de uiteindes van de sugarsnaps. Snijd de rode peper in schuine ringen. Meng de suiker met de azijn en meng de komkommerlinten en de helft van de rode peper erdoor. Zet opzij en laat intrekken.
  2. Bereid de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verhit een wokpan en roerbak het gehakt. Voeg zodra het gehakt gaar is de woksaus toe. Roer de roerbakgroenten, de sugarsnaps en de taugé erdoor en verwarm het geheel een paar minuten.
  4. Voeg tot slot de noodles toe en meng tot een geheel.
  5. Verdeel de noodles over de borden, garneer met de overige rode peper en serveer met de zoetzure komkommer.
  6. Tip: Garneer met verse koriander en sesamzaadjes.

    Voedingswaarde

  • Kcal 634
  • Eiwit 35 g
  • Koolhydraten 48 g
  • waarvan suikers 15
  • Vet 33 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 14
  • Vezels 7