Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Aziatische salade met vegetarische burgerreepjes

Aziatische salade met vegetarische burgerreepjes

Ingrediënten

  • 1 stuk komkommer
  • 1 stuk bosui
  • 2 stuks paksoi
  • 1 theelepel gember
  • 1 stuk rode peper
  • 400 gram tuinerwten (diepvries)
  • 400 gram noedels
  • 2 eetlepels hoisinsaus
  • 1 eetlepel soyasaus
  • 2 eetlepels sesamolie
  • 300 gram geraspte wortelen
  • 4 stuks vegetarische burgers
Aziatische salade met vegetarische burgerreepjes product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Halveer de komkommer en snijd samen met de bosui in ringen. Hak de paksoi fijn. Verwijder de schil van de gember en snijd fijn. Halveer de rode peper, verwijder de zaadlijst en snijd fijn.
  2. 2. Bak de vegetarische burgers in 6 minuten gaar, keer halverwege om en snijd in reepjes.
  3. 3. Bereid de tuinerwten en noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. 4. Meng de hoisinsaus, soya, sesamolie, gember en rode peper.
  5. 5. Meng de groenten door elkaar. Verdeel samen met de noedels en de vegetarische burgerreepjes over de borden en garneer met de dressing.
  6. Tip: Garneer met sesamzaadjes.

    Voedingswaarde

  • Kcal 692
  • Eiwit 41 g
  • Koolhydraten 101 g
  • waarvan suikers 10
  • Vet 11 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 2
  • Vezels 13