
Aziatische salade met vegetarische burgerreepjes
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
1 stuk komkommer
1 stuk bosui
2 stuks paksoi
1 theelepel gember
1 stuk rode peper
400 gram tuinerwten (diepvries)
400 gram noedels
2 eetlepels hoisinsaus
1 eetlepel soyasaus
2 eetlepels sesamolie
300 gram geraspte wortelen
4 stuks vegetarische burgers
Bereidingswijze
1. Halveer de komkommer en snijd samen met de bosui in ringen. Hak de paksoi fijn. Verwijder de schil van de gember en snijd fijn. Halveer de rode peper, verwijder de zaadlijst en snijd fijn.
2. Bak de vegetarische burgers in 6 minuten gaar, keer halverwege om en snijd in reepjes.
3. Bereid de tuinerwten en noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4. Meng de hoisinsaus, soya, sesamolie, gember en rode peper.
5. Meng de groenten door elkaar. Verdeel samen met de noedels en de vegetarische burgerreepjes over de borden en garneer met de dressing.
Tip: Garneer met sesamzaadjes.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
2912 Kj
Calorieën
692 kcal
Vetten
11 gram
Waarvan verzadigd vet
2 gram
Koolhydraten
101 gram
Waarvan suikers
10 gram
Vezels
13 gram
Eiwitten
41 gram
Meer recepten in de categorie