Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Aziatische taugé salade met kipdijfiletlapjes

Aziatische taugé salade met kipdijfiletlapjes

Ingrediënten

  • 600 gram kipdijfilet
  • 120 gram kroepoek
  • 800 gram broccoli
  • 200 gram taugé
  • 3 eetlepels sesamolie
  • 3 eetlepels honing
  • 3 eetlepels sojasaus
  • 3 cm gember
  • 1 stuk rode peper
  • 2 stuks limoenen
  • 1 bosje koriander
Aziatische taugé salade met kipdijfiletlapjes product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Snijd de kipdijfilet in reepjes en de broccoli in roosjes. Rasp de gember en de limoen, snijd de peper fijn en de koriander grof.
  2. 2. Verhit een scheutje olie in een wok en bak de kip en de broccoli aan.
  3. 3. Meng ondertussen in een kom de sojasaus met de honing en de sesamolie.
  4. 4. Doe de Aziatische dressing in de wok en laat een beetje inkoken.
  5. 5. Voeg tot slot de taugé en de helft van de peper toe en roer goed door.
  6. 6. Verdeel de salade over vier kommen en serveer met de kroepoek, de partjes limoen, de resterende peper en de koriander.

    Voedingswaarde

  • Kcal 545
  • Eiwit 41 g
  • Koolhydraten 38 g
  • waarvan suikers 15
  • Vet 25 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 8
  • Vezels 11